2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158781 بازدید | 14067 پست
سلام مامان آرنیکا با نوشته های شما امیدوار شدم من هم با هپارین جواب نگرفته بودم این دفعه انشالله با سرم دیگه جواب می گیرم. شکیرا جون ممنونم . من دوشنبه زنگ می زدم . چهارشنبه بهش زنگ می زنم. آدرس انتقال خون برای انجام ازمایش های سی دی مارکر کجاست و جواب چقدر بعد آماده میشه فردای ازمایش مشخص میشه
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان ارنیکا پردنیزولون را بعد از بارداری هم باید استفاده کنی . الان نحوه مصرف پردنیزولون را بهت گفته و داری مصرف می کنی؟؟؟نحوه مصرفش را برام بنویس لطفا. شما که آزمایش apca ندادی درسته ؟ عدد اون برات چند بوده ؟
سارا جان من تل گرام ندارم.گوشیم قدیمیه عزیزم من پردینازول روزی 2تا 5میلی تا 45 روز تو بارداری هم فقط سرم. انتقال خون نرسیده به بیمارستان میلاده.جواب ازمایش هرجا بری تقریبا 2هفته طول میکشه عزیزم. من اپکا ندادم.اما اگه شمادادی و جواب زیر 20یا 25 بوده قبل بارداری پردینازول داری تو بارداری هم سرم و پردینازول.اما رنج پردینازول و دکتر تایین میکنه باتوجه به عدد سی دی ها. اینجا اپکا نمیگیرن.کلا کسایی که مشکل اپکا دارن تو سی دی 56 و 16+56 مشکل دارن البته مطمعن نیستم تجربی میگم. اینجا طهورا مشکل اپکا داشت اما با هپارین تنها جواب گرفت چون تو سی دی ها مشکل نداشت. ببین چون با هپارین جواب نگرفتی دلیل نمیشه پردینازول و سرم بخوای.طهورا 2بار با هپارین سقط کرد سومی موند.بستگی به سی دی هاداره شما ایمنی انجام دادی؟
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
سلام اینجا کسی بلد نیست این ازمایش را تجویز کنه من به خاطر همین می خوام بیام پیش رزاقی . ازمایش ایمنی فقط اپکا دادم اون هم عدد نداره فقط نوشته منفی دکترم گفت مشکل ایمنی داری باید بری تهران
طهورا شهرستانیه.تهران پیش دکتر حقیقی میرفت برو این و بخون خرداد میتونم اقدام کنم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1305563&T=%DA%A9%D8%B3%DB%8C_%D8%B3%D9%82%D8%B7_%D9%85%DA%A9%D8%B1%D8%B1_%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87_&PageNumber=3
شوهرمن واریکسول نداره .اما کارنتین و پنتوکسی فیلین و ویتامین ای و سن پلاس می خوره طب سنتی ببری خوبه .زالو میندازن همه چیش خوب میشه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1198642&T=%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C_%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AC%DA%A9%D8%B4%D9%86_icsi_%D8%B3%D8%A7%D9%84_&PageNumber=4 برو اینجا از صفحه 1تا 5بخون به دردت می خوره.
سلام دوستان؟انشاالله سال 95 برای همتون پر از سلامتی وشادی باشه.مامان ارنیکا من هنوز فرصت نکردم جواب ازمایشام برات بنویسم فقظ انتی ترومبینم 96 بود.بچه ها من روز 3بار متفورمین می خورم خیلی حالمو بد میکنه حالت تهوع اصلا نمیدونم باهاش چطوری کنار بیام. اگه کسی چیزی میدونه بهم بگه.