2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158491 بازدید | 14067 پست
رویا جونم امیدوارم مامانه بعدی تو باشی زهرا جان شما چطوری عزیزم امیدوارم حال خودتو نینیت خوب باشه

سلام عزیزم اگه هنوز توی سایت هستین جوابمو بدین لطفا شما طبیعی باردارشدی؟منم جابجایی کروموزومی دارم

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
من با سه تا سقط اینبار یا میرم پی جی دی. یا تخمک اهدایی دیگه جون برام نمونده بخوام سقط کنم مشکلمم جا ...

سلام عزیزم شماچیکارکردین نینی دارین؟

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام. شب همگی به خیر. من ۲۵ تیر ماه یک سقط در هفته ۹ داشتم، به خاطر ایست قلب جنین. رفتم پیش دکتر عارفی، برام عکس رنگی و آزمایشات سقط رو نوشت. عکس رنگی رو انجام دادم اما توی آزمایش هام CD 56 که رنج نرماش تا ۱۵ بود، برای من عددش ۱۵.۴ هست.. و آنتی tpo هم ۱۶۳. فردا وقت عارفی دارم.. اما نگرانم خیلی.. کسی میتونه راهنماییم کنه؟ یعنی باید سرم بگیرم؟ 

اتفاقا گروه واتساپم دارن .اینقدر گروهشون عالیه منظم و دقیق و با قوانیت امنیتی فکر همه جارو کردن فقط ...

سلام عزیزم منم سقط مکررم کمکم کنید بیام گروه واتساپ. درخواست دوستی دادم قبول کنید 

سلام مهدیاعزیز من تو تلگرام زدم این ادرسا یه صفحه شخصی اومد روش نوشته بود s@eedhدرست زدم آدرسا؟؟

اره درست زدی عزیزم

خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام. شب همگی به خیر. من ۲۵ تیر ماه یک سقط در هفته ۹ داشتم، به خاطر ایست قلب جنین. رفتم پیش دکتر عار ...

حتما نیاز داری عزیزم چه عملی داری؟هیسترو؟

سلام دوستان عزیزم  برای اومدن به گروه تلگرام با سایقه طولانی و ده سال کمک به دوستان و افراد باتجربه و همچین فقط سقط مکرر میتونن وارد بشن چون گروه با ناباروری قاطی بشه شلوغ میشه و داروها و مشکلاتشون فرق میکنن . کسانی ک هم سقط مکرر و هم ناباروری باشن میتونن وارد بشن میتونن بیان به ادمین گروه پیام بدم قوانینی ک هست بخاطر امنیت کامل خودتونه ک خدای نکرده جنس مخالف وارد گروه نشه  هست  اینم آیدیش رو اسکرین ک میبینید هست ان شالله همتون بزودی باردار بشید 

کسی میدونه هزینه های آزمایش سقط مکرر تو ابن سینا چقد میشه؟؟؟ اگه کسی میدونه لطفا بگه

سلام خانما من هزینه  ازمایشام نزدیک ۶میلیون شد تو ابن سینا خودم و همسرم با یسری دارو. دکتر گفت مشکلی نیست و قرص d۳داد ومتفورمین و داروز تقویت تخمدان گفت اینا را بخور دوماه دیگ بیا. به دکتر گفتم ازمایش غلظت خون سی دی مارکرها رو بنویسه گفت نیازی نیست چون دوتا سقط داشتی!!دکتر سهیلا انصاری پور بود کسی این دکترا میشناسه؟