2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158506 بازدید | 14067 پست

بچه ها کسانی واقعا از سقط خسته شدن مواظب باشن گروهای ک فقط برای اوقات فراعتشون زدن نرید اینکه کجارو انتخاب کنید براتون مهم باشه گروه ها زیاد شدن و اکثر از گروه فرشته های آسمانی زدهشده مواظب باشین فقط گمراه نشید یا همین نی نی سایت دنبال کنید همین تایپیک بهتر گروه بد و از سر دلخشوی ک یه دونه سوال و تجربه ایی داخلش نیست همشون یا در حال اقدامن . ان شالله بزودی زود با پیدا کردن دکتر مناسب بخصوص رزاقی و عارفی بنتیجه برسید 

خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
لینکش رو بی زحمت برام بفرستید

لینگ نمیشه اینجا فرستاد واسه امنیت به آیدی ک گذاشتم از طریف تلگرام میشه فرستاد

خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاااام بچه ها

نمیدونم کسی این متنا میخونه یانه. من چندروزه این تایپیکا از اول خوندم خیلیییی خوبه که بچه ها تجربه هاشونا اینجا میزارن .مهدیا عزیز منم میام تو گروه تلگرامی تو

منم دوتا سقط داشتم.اولی اسفند ۹۸که توی ۷هفته رشدش متوقف شد و بعدم سقط. دومی امسال بود که ۸هفته رشدش متوقف شد و مجبور شدم کورتاژ کنم.باوجود اینکه روزی یه امپول آنوکساپارین و متفورمین و اسید فولیک و شیاف پروژسترون و اسپرین لووتیروکسین استفاده کردم بازم سقط شد.دکترم گفت برو ابن سینا و آزمایش های سقط مکرر را بده

سلام دوستان من یک عضو قدیمی هستم سال ۹۰ کل این تایپیک رویا رو خوندم تا تونستم به نتیجه برسم کجا برم ...

سلام مهدیاعزیز من تو تلگرام زدم این ادرسا یه صفحه شخصی اومد روش نوشته بود s@eedhدرست زدم آدرسا؟؟

سلاااام بچه ها نمیدونم کسی این متنا میخونه یانه. من چندروزه این تایپیکا از اول خوندم خیلیییی خوبه ک ...

عزیز دلم اگه سابقه سقط مکرر دارید ممکن این پرسشنامه رو پر کنی لطف می کنم بانو 

https://survey.porsline.ir/s/8Rmds2z#?ref=wh

خیلی خوشحالم که خیلی از بچه ها با وجود سقط نتیجه گرفتن و من با خوندن این متنا خیلی امیدوار شدم چرا ک ...

سلام عزیز جان 

خانمی ممکن که اگر سابقه سقط مکرر دارید این‌ پرسشنامه رو جواب بدی 

https://survey.porsline.ir/s/8Rmds2z#?ref=wh