2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان ممنون می شم راهنمایی ام کنید از دوستانی که مریض رزاقی اند . یک روزه می تونم برم تهران و برگردم ساعت 12 با دکتر رزاقی وقت دارم وقت می کنم برم آزمایشگاه و دیگه کاری برای اون روز نمونه یا فرداش هم باید باشم توی تهران نتیجه آزمایش را کی می دهند؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
خوش به حالت ریحانه جونم ترا خدا منو هم دعا کن منم بیام جلوی چشمت اون لحظه ای که داری زایمان می کنی ممنونم انشالله که میایی و عکس نی نی تو می زاری .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم پیشنهاد میکنم زودتر اونجا باشی که زودتر بری داخل تا بتونی تا ساعت 1خودت و برسونی نیلو. از مطب بری ونک از ونکم بری نیلو.خ 32 پیاده بشی میتونی ازمایشی که مربوط به ناشتایی میشه یعنی fbsرو بری شهرخودتون انجام بدی و ایمنی انعقادیارم تا عصر وقت داری بری بدی. شماره ازمایشگاه و از اینترنت بگیر زنگ بزن ببین تا کی میتونی از بدی. البته دکتررزاقی میگه برو انتقال خون یه سریارو بده که ارزون بشه و مابقی رم برو نیلو یا بهار انتقال خونم باید از تجریش بری ونک از ونک هم بیای جنت اباد و تومسیر پیاده شی.88601501-30
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
معمولا جواب ازمایش را یک هفته یعد می دهند ؟ برای نشان دادن جواب ازمایش هم باید وقت بگیرم یا بین مریضها منشی می تونه تو بفرسته برای نشان دادن ازمایشها هم هزینه ویزیت می گیره
مامان ارنیکای عزیزم خیلی ممنون می شم به سوالات بالایی من هم جواب بدی ؟؟؟؟ انشالله به زودی زود مامان یه نی نی خوشگل بشی
من از پیش رزاقی رفتم پیش عارفی گفت یه سری مشکوکا تکرار کن .حالا 5شنبه جوابش میاد انشالله که سرم نخوام ازمایشگاه بهار تو کارگرشمالی هستش.از مطب به کارگر یکم سخنه رفتن. ببین عزیزم هرسه تا ازمایشگاه مورد تایید مرکز سقط مکررن.فقط عارفی با بهار قرارداد داره میگه بهار.اما به من گفت نیلو هم رفتی عیب نداره رزاقیم که میگه انتقال خون برو درکل همشون عالین.فقط 3تا پریود رد کن بعدبرو تو سی دی مارکرها تاثیر داره
جواب ازمایش مهمولا 3هفته طول میکشه حاضر بشه عزیزم بین مریض نمیشه بری باید وقت بگیری.هروقت رفتی مطبش واسه 20روز بعدش وقت بگیر .که دیگه جوابم امادس. و اینکه جواب ازمایش اگه زده بود مثلا 20اردیبهشت 18هم زنگ بزنی میبینی امادس.مال من 3روز مونده به جواب ازمایشم تو نیلو اماده بود
سلاااام به همه منم تاحدودی اینجا بودم والان باردارم و ب امید خدا ب زایمانم کم مونده اصلا نگران سقطتتون نباشید با قرص و امپول خوشبختانه قابل حله
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
سلام مامان ارنیکای عزیز انشالله به سرم احتیاج پیدا نمی کنی لطفا جواب ازمایشاتت را برامون پنج شنبه بنویس . معصومه جان یه جدول برای برنامه غذایی بهم داد گفت باید برنج و ماکارونی و سرخ کردنی ها را فقط محدود کنم . واینکه حتما ورزش کنم . اجیل در حد کم هر روز بخورم .