2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
سلام به همه دوستان خوبم مامان ارنیکا وزنت چقدره برای سرم میگم وزن من نزدیک 90 است فکر کنم تمام خونه زندگیمو برای تهیه سرم باید بفروشم من بیمه ام خدمات درمانی است کسی بوده تا حالا با این بیمه سرم تهیه کنه می خوام ببینم قیمتش چند می شه
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش به حالت معصومه جان سرم لازم نداری و مشکل ایمنی نداری. ورزش می کنی و رزیمتو چی ؟ من که خیلی شکمو هستم می ترسم نتونم درست و اصولی پیش برم .
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سلام ساراجان اصلا من از اینکه سرم ندارم خیلی بحالم فرقی نمیکنه چون اصل مشکلمون هست که حل بشه حالا باسرم یا ...درسته هزینه داره ولی ماها دیگه از هزینه نمیترسیم چون اینقدربه این دکترا پول دادیم ولی..
متاسفانه ورزش خیلی نمیتونم کنم چون اینجایی که من هستم خیلی هوا گرمه وباشگاه ورزشی زنان هم ندارم فقط در حد 30دقیقه پیاده روی در روز رژیم غذایی هم دکتر برام ناهار همه برنج گذاشته ولی من اکثرا برنج درست نمیکنم کدو-بادمجان-لوبیا-ولی خب حدود 5 کیلویی کم کردم
سلام دچارجان عدد بتارو میده نیازنیست بنویسه تیتر قند ناشتا 80 خیلی خوبه.من 60کیلوام با قد 167.من 3تا سرم میزنم احتمالا.شماهم احتمالا 5تا ماه اول ماه های بعدی 4تا معصومه جان منم دارم روزی 3تا متفورمین می خورم چون با دوتا قندم کم نشده.کنارش میخکم دم میکنم از امروز اونم قند خون و کم می کنه رحم و هم زنده میکنه. قیمت سرمم میدونم که با تامین اجتماعی اگه قیمتش 2750 باشه میشه 275 تومن.با خدمات درمانی احتمالا کمترمیشه
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
دکترشیاف نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شیاف میدن با امپول پر؟ژسترون شما اگه جواب ازت مثبت بود سریع برو دکتر برات حتما مینویسه فقط چون لک داری از پشت بزار شیاف و . هپارینم داری؟یانه؟
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍