|
مشاهده متن کامل بحث +
1158786 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
معصومه جان من هم وزنم بالاست نزدیک 90 شدم میشه تا حدودی در مورد رزیمت توضیح بدی ؟ ممنون می شم . کاهش وزن خیلی تو.ی حاملگی کمک کننده است . ورزش هم می کنی ؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
من حدود 10 کیلو اضافه وزن داشتم الان نصفش کم شده.من ابن سینا که رفتم وقتی دکتر فهمید کیست ریز دارم فرستادم پیش متخصص تغذیه .اونم باتوجه به شرایط زندگیم برام برنامه غذایی داد.البته من 70 درصد برنامه رو رعایت میکنم ورزش هم در حد روزی 15 تا 30دقیقه پیاده روی می کنم.به نظرم بهتره بری پیش متخصص تغذیه خیلی بهتره.
ساراجون بنظرمن الان وزنت خیلی بالاست، تو حتما قبل باردارشدن وزنتو بیار پایین،میدونی چرا؛چون تو بارداری آدم وزنش خیلی میره بالا ،چه بخای چه نخای خودش میره بالا،نمیخام خدای نکرده اونموقع تنگی نفس و ازین جور چیزا ازت پیدا بشه،پس حتما برو پیش دکتر تغذیه!من قبل بارداری 72-کیلو بودم اما امروز دکتر وزنم کرد، منم شدم 90 کیلو،! دیگه ببین آدم چقد وزنش بالا میره دیگه
دوستان منم متاسفانه اوایل بهمن سقط داشتم. الان دو دوره هم پری شدم ولی هنوز لکه بینی دارم. رفتم دکتر بهم قرص سیپروترون کامپاند داد منم 7 روز خوردم لکه بینیم قطع شد بعد دیگه نخوردم بعد از 4 روز دوباره لکه بینیم شروع شد حالا الان نمیدونم چیکارکنم؟؟؟ بازم قرص بخورم؟؟؟ آخه چون قرص جلوگیری هست فکرنکنم زیاد خوب باشه که بخورم کسی مثل من بوده که مدت طولانی لکه بینی داشته باشه؟؟؟
سلام تابش جان عزیزم شما اشتباه کردید داروتونو قطع کردید چون قطع دارو خودش باعث لکه بینی میشه.قرص جلوگیری بعضی وقتا سودش خیلی بیشتر از عوارضش هست به نظرم که قرصتو ادامه بده.