2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست
معصومه جان من هم وزنم بالاست نزدیک 90 شدم میشه تا حدودی در مورد رزیمت توضیح بدی ؟ ممنون می شم . کاهش وزن خیلی تو.ی حاملگی کمک کننده است . ورزش هم می کنی ؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من حدود 10 کیلو اضافه وزن داشتم الان نصفش کم شده.من ابن سینا که رفتم وقتی دکتر فهمید کیست ریز دارم فرستادم پیش متخصص تغذیه .اونم باتوجه به شرایط زندگیم برام برنامه غذایی داد.البته من 70 درصد برنامه رو رعایت میکنم ورزش هم در حد روزی 15 تا 30دقیقه پیاده روی می کنم.به نظرم بهتره بری پیش متخصص تغذیه خیلی بهتره.
ساراجون بنظرمن الان وزنت خیلی بالاست، تو حتما قبل باردارشدن وزنتو بیار پایین،میدونی چرا؛چون تو بارداری آدم وزنش خیلی میره بالا ،چه بخای چه نخای خودش میره بالا،نمیخام خدای نکرده اونموقع تنگی نفس و ازین جور چیزا ازت پیدا بشه،پس حتما برو پیش دکتر تغذیه!من قبل بارداری 72-کیلو بودم اما امروز دکتر وزنم کرد، منم شدم 90 کیلو،! دیگه ببین آدم چقد وزنش بالا میره دیگه
الله الله کنی به الله میرسی!
دوستان منم متاسفانه اوایل بهمن سقط داشتم. الان دو دوره هم پری شدم ولی هنوز لکه بینی دارم. رفتم دکتر بهم قرص سیپروترون کامپاند داد منم 7 روز خوردم لکه بینیم قطع شد بعد دیگه نخوردم بعد از 4 روز دوباره لکه بینیم شروع شد حالا الان نمیدونم چیکارکنم؟؟؟ بازم قرص بخورم؟؟؟ آخه چون قرص جلوگیری هست فکرنکنم زیاد خوب باشه که بخورم کسی مثل من بوده که مدت طولانی لکه بینی داشته باشه؟؟؟
ریحانه جان و معصومه جان ممنونم از راهنماییتون من هم بالاخره پیش متخصص تغذیه رفتم و رزیم را شروع کردم . انشالله که بتونم حداقل 5 کیلو کم کنم .
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم