2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هستی جون والا ابن سینا بهم گفتند مشکل انعقادی دارم....انگزاپارین همون هپارینه ولی خارجیشه....میشه بگی چطوری فهمی ی بچت مشکل قلبی داره؟تویسونوی ان تی و زودتر متوجه نشدند یعنی؟چطوری زایمان کردی؟کورتاژ یا طبیعی؟ببخشید که سوالام زیاد شد....
به امید خدا من به هدفم میرسم
ریحانه جون ایشالا هم شما و همه اونایی که منتظرن و یا مشکل دارند نی نی دار بشن.....به نظر من ادم کلا بچه دار نشه بهتره تا حامله بشی و بعدش سقط کنی.....سقط خیلییییی دردناکه از هر جهت..من که خودم بعد از 3 تا سقط داغون شدم و افسردگی گرفتم شوهرم میگفت من اصلاااا بچه نمیخوام و به اصرار من اومد ابن سینا و ازمایش دادیم....پسر اولم رو با سلام و صلوات نگهش داشتم با ده جور امپول و قرص و ......این یکی هم قراره فردا برم سونوی انومالی تا چک کنند ببینند مشکلی نداره...بچه ها تو رو خدا برام دعا کنید خیلیییی استرس دارم......
به امید خدا من به هدفم میرسم
سلام به همه ریحانه جون خوبی ممنون حالمو پرسیدی عزیزم... هستی جون خیلی خوبه که واسه تخمک اهدا همش هشت ماه تو انتظار بوده ..انوقت شما میدونین چند تا جنین براش منتقل کردن و اینکه ایا عکس اون شخص رو دیده که تخمک اهدا میکرده؟ هستی جون اگه مشکلت پیدا بشه و با دکتر باوجدان کار کنی انشاله زود به نتیجه میرسی .. مشکل اینجاست که دکترها اونقدر سرشون شلوغه که ممکنه چیزی رو از قلم بیندازند و انوقته که آدم باید زار زار به حال خودش گریه کنه که به خاطر سهل انگاری این بلاها سرش میاد...یکی نیست بگه مجبور نیستین تو یکروز پنجاه تا مریض ببینید که فرصت کافی برای هر مریضی که اینقدر هزینه میکنه نگذارین قاصدک جون سقط خیلی دردناکه عزیزم میدونم ولی قابل کنترل هم هست و بالاخره یه امیدی هست که راه معالجه آن پیدا بشه...ایشاله همه این ناراحتی ها که دوستان عزیز کشیدن به زودی تبدیل به شادی بشه ...
سلام دوستای گلم گلناز جون بله عزیزم منم مشکل انعقاد خون دارم و تو بارداری سوم آنوکساپارین تزریق کردم ولی خود به خود سقط شد حتی تو سونو ساک حاملگی هم مشاهده نشده بود و فقط ضخامت آندومتر افزایش پیدا کرده بود که دکتر گفت مشکل از جای دیگه ایه شما اگر فقط مشکل انعقاد خون داری نگران نباش عزیزم ایشالا با زدن هپارین بارداری سالمی خواهی داشت من الان خیلی از دوستام با هپارین نتیجه گرفتن الهی یا مدد جون من آزمایش آپکا رو دیروز آزمایشگاه نیلو انجام دادم سه شنبه هفته آینده هم جوابش حاضره دوست جونیا من چند ماهی هست که ساکن دامغان شدم و هم اینجا تحت نظر دکتر هستم (اگر خدا خواست و باردار شدم بعدا رفت و آمد به تهران سخته گفتم یه دکتر باشه نزدیکم که در جریان مشکلاتم باشه که بعدها هم تو بارداری برم پیشش) هم تهران پیش دکتر رزا مقدم و دکتر حمید مظاهری میرم و از هر دو راضی هستم
راستی بچه ها من امروز رفتم پیش دکتر،برگشته بمن میگه آزمایشات تکمیلیه سقط رو واست نمینویسم،عوضش برو آی یو آی! میگفت با اینکه شوهرت با مصرف دارو اسپرمش بهتر شده اما بازم من راضی نیستم وباید بری آی یو آی،من توشهرستانم،تصمیم گرفتم برم یه دکتر دیگه!نظره شما چیه؟
الله الله کنی به الله میرسی!