2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سلام به همه ی دوستای گلم ایشالا همگی نتیجه بگیرین وبارداری رات وبدون دردسری داشته باشین طهورا جان ممنونم ک جواب دادی من فقط مشکل انعقاد خون دارم من حتی توی هشت هفته صدای قلب نی نی رو شنیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گاهی وقتها خیلی دلم واسه خودم میسوزه،شوهرم الان دوماهه هنوز از سفر برنگشته،خودم تکوتنهایی دکتر به دکتر میرم،اگه منم صاحب یه اولاد میشدم زندگیم یکم سروسامون میگرفت،فقط امیدم به خداست کارم شده فقط دعا
الله الله کنی به الله میرسی!
بچه ها من بعد سقط همه ازمایشارو دادم که مشخص شد مشکل انعقادخون دارم ولی دکتر واسه همسرم فقط کاریوتایپ نوشت منم بهش گفتم از اسپرم بنویسه که ی نگاه بهم انداخت وگفت خانم شما دوبار طبیعی اونم تو اولین اقدام باردارشدی لازم نیست همست ازمایش بده ولی من باز استرس دارم حالا بنده خدا همسرم هرچی میگم گوش میده میگه خودم میرم از اسپرم میدم تا خیالمون راحت شه
وای ریحانه جون ببخشید تازه پیغامتو دیدم عزیزم والا من کلا از فاز بچه اومدم بیرون چون اصلا شرایطم مساعد نیست نمیخوام با استرس باردارشم ایشالا اگه بشه سال بعد این موقع ها میرم اقدام
بچه ها قبل اینکه با این سایت اشنا بشم همش میگفتم خدایا چرا من؟کلی گریه کردم کلی غصه خوردم کلی شوهرمو اذیت کردم ولی الان که اینجام خیلی ارومترشدم ودیدم مشکلات بدتر ازمنم هست وخدا داره همه مارو ازمایش میکنه واطمینان دارم همه ما بالاخره مامان میشیم فقط باید صبورباشیم
سلام به همگی من امروز رفتم سونوی انومالی و خدا رو شکر همه چیز خوب بود و از غربالگری هم دادم هفته دیگه جوابش اماده میشه ایشالا که مشکلی نباشه هستی جون خیلییی برات ناراحت شدم من خودم الان هفته 18 هستم و واقعا درکت میکنم...اونوقت زایمان طبیعی کردی یا کورتاژ؟ گلناز جون من تحت نظر ابن سینا باردار شدم و دارو استفاده کردم..منم هر سه حاملگی بار اول حامله شدم شوهرم از اسپرم داد و اون هیچ مشکلی نداشته من مشکل انعقادی دارم که ا اس ا میخورم و هپارین تزریق میکنم.....این دومین پسرمه که تو دلمه..ایشالا که سالم بدنیا بیاد و شما هم همگی روزی دوباره بارداری موفقی داشته باشید.....
به امید خدا من به هدفم میرسم
قاصدک جان خیلی خوشحالم که خودتو نی نی سالم هستین ایشالا بقیه بارداریت هم باسلامتی بگذره وپسرتو زودبغلت بگیری عزیزم من درمورد تزریق هپارین خیلی نگرانم فقط میخواستم بدونم واسه اون سه تاسقطت ازهپارین استفاده کردی یا نه؟