2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست
سلامممممم دوستا خوبین ؟
من بالاخره از دیروز اقداممو شروع کردم
شوشو میگه ماه اول باردار میشی .. تاببینیم خدا چی میخواد برامون
شرایگین جان آزمایش ایمونولوژی رو دکتر گفته انجام بدی ؟ آخه من انجام ندادم همش میگم نکنه توی بارداری منم باید سرم بزنم ولی معینی بهم گفت نمیخواد
مریم جون ما هم بی صبرانه منتظر 28 ام هستیم ایشاله بییای هممونو شاد کنی
حنا جون رفتم وبلاگتو ازاول تا آخر خوندم و با شادیت شاد شدم الهی که بسلامتی زایمان کنی میخواستم عکسای سیسمونی نی نی نازتو ببینم که رمز داشت و نتونستم ببینم ..الهی قسمت همه منتظراااا
راستی شما توی بارداری هپارین یا سلکسان نزدی ؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوستای گلم انشاله که همگی خوب باشین
همونطوری که الهام جون گفت هر دکتری یه روشی داره برای دادن سرم
الهام جون انشالله پسر گلی تا 6 مهر صبر میکنه وبه سلامتی میاد توی بغلت

سارا بانو جون انشالله همین ماه مامان گلی بشی وبا اولین اقدام نینی بیاد توی دلت

مریم جون انشالله 28 با خبرای خوب بیای وخوشحالمون کنی راستی بیستو هشتم هشت هفتت کامل میشه ؟؟؟؟/

شرایگین جون انشالله که دکتر اجازه بارداری رو بهت بده وبه سلامتی بری اقدام
انشالله این ماه همه دوستان اقدامی مامان بشن الهی امین
سلام به همه دوستان
نی نی ها خوبن؟ نی نی جدید نداریم؟

لیلا جان خوبی؟ خبر جدید نداری مامان نشدی؟
مریم جان خوبی؟ با سلکسان خوش میگذره؟ راستی معینی شیاف هم میده. دکتر من که کرج بود میگفت باید روزی دو تا باشه ولی تا جایی دیگه که من شنیدم از دکترهای دیگه میگفتن روزی یدونه کافیه.

امیدوارم خوش باشید و نی نی ها و خودتون صحیح و سلامت باشید.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام
سارا بانو جون ایشاله زود نتیجه بگیری و نینی به وقتش بیاد و نه ماه دیگه اش هم بیاد بغلت.
سونیا جون نه 28ام که برم هفته 7 تموم میشه . بهش خیلی فکر نمی کنم چون یکدفعه که یادم میاد دلم میریزه پایین.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
نادیا جون میگذرونم دیگه . چاره ای نیست. فقط آمپول زن نبودم که اونم شدم. این شیاف خیلی بده. رو روده های من که اثر بد گذاشته .به نظر منم 2 تازیاده. آخه من تا الان اصلا لک بینی نداشتم. ضمنا دفعه های قبل هم که سقطهام با خونریزی و دفع جنین نبوده که. نمی دونم چرا به منم دوتا داده. فعلا که باید غلام حلقه به گوش دکترها باشیم.
سلام دوستای خوبم..همگی خوبین؟
مامانا خوبن؟مریم جون سونیا جون حنا جون؟ایشالا که نی نی هاتون روز به روز صحیح و سالم رشدشون رو داشته باشن و زودی بیان بغلتون..
سونیا جون من در مورد سرم واسم سوال پیش اومده بود که پرسیدم و خوب حتما نظر دکتر شما اینجوری بوده که دوز دارو رو بیشتر کنه..من باید سه تا بخرم..راستش نمی خوام همون اول نگرانی واسه خودم درست کنم و می خوام سری اول رو همین هفته برم ازاد بخرم..
مرسی حنا جون از جوابت .. من همیشه وبلاگت رو خوندم..راستی من هم می خواستم سیسمونی رو ببینم اما نشد..ایشالا مبارک باشه عزیزم.. من که دیگه ابن سینا نمیرم..فکر کنم برم همین بیمارستان بهمن یا اتیه بزنم..
راستی 10 تا فرگمین دیگه گیر اوردم..حالا 15 تا دارم..دکتر گفت یه 40 تایی بتونی واسه اول کار گیر بیاری خوبه تا بعدش که ایشالا بدنم به داروها جواب بده و دوباره بخرم..
مریم جون..میگم که سلکسان رو تو یخچال نمیزاری ؟من موندم با این امپولا چیکار کنم!! یکی میگه بزار یکی میگه نزار..الان که تابستونه دردسر شده..دماسنج گذاشتم تو اتاق..معمولا روی 26 تا 27 هستش..
سلام دوستای عزیز

مریم گلی جون اگه بتونی سرم رو با بیمه بگیری خیلی به نفعت میشه چونکه اگه بخوای ماههای دیگه هم استفاده کنی خیلی برات هزینه میشه
ولی به نظر من صبر کن انشالله باردرا که شدی همون روز سریع برو تاییدیه بگیر وهمه مدارکو با خودت ببر همون روز برات تایید میکنن ولی قبلش تحقیق کن ببین کودوم داروخونه داره که معطل نشی
نگران نباش انشالله همه چی برات خوب پیش میره
فکر کنم دکتر من 5 تا میده کلا چون چند تا از دوستای دیگه ام که وزنشون 50 کیلو و ایناست هم بهشون 5 تا سرم داده بود
انشالله که با همون 3 تا نتیجه بگیری دوستم

منم اولش خیلی به خاطر سرم حساس شده بودم وبه دکترم گفتم که زودتر برام تجویز کنه که گفت لازم نیست
ودرست میگفت همون روز سرم ها فراهم شدن

راستی دکترت نگفته چند ماه باید بزنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر کنم 3 ماه باید بزنم
اگه سئوالی داشتی بپرس مریم گلی جون
سلام سونیا جون..من مدارک بیمه رو آماده کردم حتی یک بار هم واسه تایید رفتم اما مسیول تایید گفت که باید ازمایش مثبت بارداری بیاری تا تایید بشه..حالا هم اگه ازاد بخرم فقط سری اول رو..و ایشالا واسه سری های بعد میرم و تایید بیمه میگیرم..من از دکتر نپرسدم که تا کی باید بزنم اما تا اونجایی که شنیدم معمولا تا ماه هفت میدن..مرسی که جوابمو میدی عزیزم..مراقب خودت و نینی باش..بوس.
سلااااام دوستای خووووبم انشالله همتون خوب باشید من این روزها هم خواهرمینا اومدن نمیتونم زیاد بیام هم دارم به پری نزدیک میشم از دردای لعنتیش آس شدم مطمعن مطمعنم مامان نیستم بیبی هم زدم هیچی نیست حتی یه هاله منتظرم پری شم آزمایش پرولاکتین بدم چون بهش شک کردم اعصابمم داغوووووووووووون هنوز آوارممم خونه مامان و خونه ای که باید 10 روزه تمومش میکردن الان شده یک ماه و هییییییچ واسه همین حوصله هیچی ندارم و نمیاااام دیگه هیچی سرگرمم نمیکنه . اینجا خوبه پیش مامانم اما من نمیخواستم به این خونه پر از خاطره عادت کنم الان عادت کردم حس دوگانگی دارم هم دوست دارم خونمون تموم شه برم اونجا و هیچ جا خونه آدم نمیشه هم اینکه به این خونه عزیز عادت کردم و رفتن ازش دوباره دیوونم میکنه اونجا هم برم شوشو همش مغازست و من تنها با درو دیواااار دلممم میگیرههههه بوووووووس به همتون
سلام دوستان
مریم گلی جون من که آمپولها رو تو خونه تو دمای محیط نگه میدارم. دمای خونه حدود 26 درجه است. تو بروشورش هم همینو نوشته. یخچال خیلی دماش برای این آمپول پایینه.

سونیا جون تو خوبی؟؟؟؟دوستم اصلا از تیکر خاطره خوب ندارم ایشاله یه کم بگذره شاید گذاشتم. میگم تو ویار نداری؟

لیلا جون همیشه بنایی طول میکشه تو الان نزدیکه پری هستی داری آسمون و ریسمون رو به هم میبافی سخت نگیر دوستم. ناراحتی تو که کارهارو زودتر تموم نمی کنه. ایشاله درست میشه.

میبوسمتون
سلام دوست گلیا خوبین

لیلا جون انشالله زود زود نینی میاد توی دلت وبه سلامتی خونتون هم اماده میشه توکلت به خدا باشه عزیزم

مریم جون مرسی منم خوبم فقط این کمر درد ودل درد امونم رو بریده امروز رفتم دکتر ایمونو که پردنیزولون رو برام بیشتر کرد وبهم گفت استراحتت رو بیشتر کن ویه سری از مایش برام نوشنت که ببینم ماه بعد به ای وی ای جی نیاز دارم یا نه در هر صورت من میگم برام تجویز کنه
راستی من اصلا ویارم ندارم سینه هام هم درد نمیکنه هیچی فقط یبوست و کمر درد از بارداری نصیبم شده
منم 18 مرداد اخرین پریم بوده شما چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انشالله که تیکر بارداری رو بزاری وتا هفته 40 به سلامتی وبی خطری پیش بره

مریم گلی جون خواهش میکنم عزیزم