2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست
سلام
لیلا جون خودت رو کنترل کن و الکی به جون شوهر بیچارت غر نزن. به جای تو من عاشق تغییر و تحول و بنایی واین چیزهام. آدم روحیه اش عوض میشه. دیگه چیزی نمونده تموم بشه.

سونیا جون من 9 مرداد بودم . با هم 9 روز فرق داریم. رو اصولش بخوای بگی هنوز زوده ویار داشته باشی معمولا میگن از 6 هفته شروع میشه و بعضی ها که خیلی خوش شانسن اصلا ویار ندارن. منم یبوست گرفتم خیلی نالانم. ایشاله روی ویار رو نبینی. ضمنا من تازه الان یه هفته است که سینه هام سنگین شده و یه کمی درد داره. قبلش هر از گاهی یه تیری می کشید اونم خیلی نامحسوس. کمر درد هم از سر کورتاژهام دارم. الان دو روزه که زیر دلم هم درد میکنه و همش یه جوریه. آخر هفته میرم سونو . دعا کنید به خیر بگذره.

می بوسمتون
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلااااام خووووبین ؟؟؟ من دیگه روحیم خوب شد و حدسم درست بووود و به طور بسیار غافلگیرانه برای اولین باااار روز 28 پری شدمممممم اینقدر خوشحال شدم که نگو آخه همیشه باید انتظار میکشیدم خلاصه از فردا دوباره کلومیفن خونمونم امروز تموم شد و چند روز دیگه که تخریب بالا هم تموم شد میرم اونجا دیگهههههه بووووس به همتووون

مریم جون ترس چرا تو که همیشه این خان رو گذروندی انشالله قلبش تا 120 سال میزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست جونا سلام
مامانای خوشگل مریم جون و سونیا جون و حنا جون خوبین؟
لیلا جون خوبه حداقل سر وقت پری شدی اینا همه نشونه خوبیه یعنی بدنت داره خودشو برای باردار شدن آماده میکنه ایشاله ماه آینده توی خونه خوشگل خودت که کلی شیکش کردی نی نی میاد .
من هم توی اقدامم زیر دلم سمت چپ تیر میکشه از بعد از کورتاژهام این درد هم اضاهه شده به دردام ..حالا تا 15 روز دیگه معلوم میشه این ماه نی نی دارم یا نه ..
برای همتون دعا میکنم به امید روزای خوب خوب
سلام دوستان

نارین جون والا منم چون مرکز سقطهای مکرر ابن سینا میرم پیشه این دکتر میرم که جز بهترینهاست تو ابن سینا و گرنه قبلش تحقیق نکرده بودم در موردش

ولی ازش راضیم با حوصله جوابه سوالامو میده و در کل صبوره

دکتر رزاقی بیمارستان بهمن .کیان و فرمانیه هستش

که خودش به همه ی مریضهاش بهمن رو پیشنهاد میکنه .....منم قراره برم اونجا ایشالله

مریم جون واست بهترینها رو ازرو میکنم

منم سلکسان میزنم ...منم به دلم اون اوروگوئه ایها نمیچسبه ..........من از اول دور ناف میزدم و میزنم .......اگه جایه دیگه بزنم اصلا به دلم نمیچسبه و استرس میگیرم .هههههههههه ..........فک میکنم اون وارده بدنم نمیشه ........همیچین ادمیم من ............

من سلکسانو تو دره یخچال طبقه پایینش گذاشتم .............درجه یخچال هم رو مینیمم گذاشتم
سلام دوستااااااا
حنا جون الان که شکمت بزرگ شده بازم روی شکم میزنی ؟ میشه ؟ مشکلی نداره ؟ آخه منم برای اینکه کبودیش مشخص نشه میخوام ایشاله باردار شدم همو رو روی شکم بزنم .. راستی مال تو کبود نشده ؟
سلام به همه
لیلا جون همین که پری سر موقع اومده یعنی که بدنت اماده و سرفرم هستش..ایشالا که زود میری خونت و نی نی هم همونجا درست میشه
سارا بانو جان ایشالا که این ماه مامانی..اصلا با هم مامان هستیم..
حنا جون دیگه نزدیک زایمانه..ایشالا که به سلامتی..تو دعاهات منو یادت باشه...چه خوب که گفتی که امپولتو چطور نگهداری میکنی..اخه من هم موندم توش..من هم توی کشوی پایین یخچال گذاشتم و درجه رو هم روی کمترین..اما باز هم نگران بودم.
سلام دوست گلیا خوبین
سارا بانو جون انشالله همین ماه مامان میشی عزیزم

لیلا جون چه خوب پری منظم شده انشالله ماه بعد مامان گلی میشی انشالله

مریم جون پس 9 روز با هم فاصله داریم انشالله اخر هفته میری وقلب نینی نازت رو میبینی

مریم گلی جون انشالله شما هم همین ماه مامان میشی عزیزم
ولی من هپارین هامو توی اتاق نگه میدارم چون از دکتر که پرسیدم گفت نیازی نیست توی یخچال باشه
دیگه نمیدونمممم

دیروز از شدت درد رفتم دکتر زنان که بهم گفت باید سونوی واژینال بشی ببینیم خارج رحمی نباشه بعدش سونوی واژینال کرد چقدرم درد داشت خوشبختانه ساک وزرده تشکیل شده بود وگفت 2 هفته دیگه بیا برای سونوی قلب
وبهم 2 تا پرولوتون داد گفت 10 روز یک بار بزن
جدای از دو تا پروژسترون
وگفت دردت مال کیستیه که به خاطر کلومیفن خوردی
گفتم مشگلی نداره گفت نه اصلا کیست خود به خود خودش جذب میشه
من تا حالا کیست نداشتم
سلاااااااااااااااااااااااااااام دوستای نازنینم.

من بالاخره اینترنتم وصل شد.وااااای از بی اینترنتی نمیدونم جه طور 2ماه دووم آوردم.دلم خیلی براتون تنگ شده.

مریم جونی خوبی آبجی باور کن از وقتی که باردار شدی یه روز هم نیست که به فکرت نباشم .

دوستتون دارم....
آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.
. سلام بچه ها .من تازه به جمعتون اضافه شدم .......تو رو خدا کمکم کنین .این چهارمین سقطمه .بچه تو شش هفتگی الان دوهفته ست تو شکمم مرده اما دفع نمیشه .یکی هست شرایط منو داشته باشه و کمکم کنه .چون اصلا به خونریزی نیفتادم ودکتر تشخیص کورتاز داده و منم نمیخوام .کمک.....
وحیده جان قرص زیر زبونی یا واژینال استفاده کردی؟
منم اینطوری بودم کلی قرص داد بهم دکتر و کلی روی تردمیل دویدم و طناب زدم همه چی دفع شد غیر از جفت که آخر مجبور شدم کوورتاژ کنم . اگه یه وقت قرار شد کورتاژ کنی اصلا نترس خیلی راحته و بنظرم بهتر از اونهمه درد کشیدن که با قرص میکشیم
حنا جون عیدت مبارک امیدوارم این روزهای اخر رو با سلامتی پشت سر بگذاری مرسی که جواب دادی حالا هفته دیگه یه سر میرم عارفی چون از 2ماه پیش وقت گرفته بودم ببینم کدوم به دلم میشینه امیدوارم به حق این شب عزیز همه بچه های نینی سایتی که مثل من سر در گم هستن زودتر نتیجه بگیرن