2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سلالااااااااام خوبین؟؟؟؟ من کشف کردم از آنتن دهی خونه مامانمه که نمیتونم سند کنم

آره نادیا جون من روز 11 سونوم فولی هام 8،9 بود اما دو روز بعدش علایم داشتم .مامانمم روز 12،13،14 نبودش ما اقدام داشتیم حالا اگه سونو درست بوده باشه که این ماه هیچ اگرم علایم درست بوده باشه باید دید چی میشه توکل به خدا
سلالااااااااام خوبین؟؟؟؟ من کشف کردم از آنتن دهی خونه مامانمه که نمیتونم سند کنم

آره نادیا جون من روز 11 سونوم فولی هام 8،9 بود اما دو روز بعدش علایم داشتم .مامانمم روز 12،13،14 نبودش ما اقدام داشتیم حالا اگه سونو درست بوده باشه که این ماه هیچ اگرم علایم درست بوده باشه باید دید چی میشه توکل به خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریم عزیزم مرسی که گفتییییی بووووس به تو و نینیت

نادیا جون ببین خدا داره بهت میگه آرامش امیدوارم سه شنبه دلشاد و آماده برای سیکل ازمطبش بیای بیرون دستش خیر باشه برات

مریم گلی کی اقدام میکنی انشالله قرار بود از این ماه بری اقدامااااااا

بانو جون ترس رو بزار کنارو بیااااااا عزیزم شروع کن ما باید توکل کنیم به خدا دکتراوسیلن

نگاری نینی چطوره ؟؟؟

مهناز جون،شباهنگ جون ، شرایگین جون وتموم دوستای جدید به امید شندن خبرای خووووووش
نادیا جون و إلهه عزیزم از اینکه جوابمو دادین ممنون من ١٧ مهر نوبت دارم رویان حتما میام و میگم چى کردم البته شوشو میگه ما که تا تهران مى ریم ( اخه اهل قزوین هستیم ) یه نوبت از یه دکتر خوب هم بگیر که چند تا نظر رو با هم بررسى کنیم میگه ضرر که نداره نظرش رو صارم هست اما نظر من دکتر محسن معینى ، اخه تعریف شو تو همین سایت زیاد شنیدم من که فقط از خدا مى خوام به ههمون نى نى هاى سالم و صالح به زودى زود بده امین دوستاى گلم بازم از راهنماییاتون ممنون
بچه ها برای سونیا دعا کنیییید یه روز ترشح خونی دید پنجشنبه بیبی زد مثبت شده دعا کنید امروز با خبر خوش بیادش 10تا صلوات براش بفرستید
سونیاگلی نترس عزززییییزززم نگو مثل سری قبل هست شاید لک لانهگزینی بوده خدا همدم و یارت باشهههه
بچه ها برای سونیا دعا کنیییید یه روز ترشح خونی دید پنجشنبه بیبی زد مثبت شده دعا کنید امروز با خبر خوش بیادش 10تا صلوات براش بفرستید
سونیاگلی نترس عزززییییزززم نگو مثل سری قبل هست شاید لک لانهگزینی بوده خدا همدم و یارت باشهههه
سلام دوست جونا
مریم جان انشالله صدای قلب نازشو هم به زودی میشنوی
از اونجایی که به سوالم جواب ندادی(شاید ندیده باشی) و منم سممممج دوباره تکرار میکنم: یادت هست 15 تا سلکسان رو چقدر برات حساب کرد با بیمه آخه من یه جا پرسیدم گفت آزادش دونه ای 19 هزار و با بیمه 14 هزار و تاکید کرد که سلکسان ما خارجیه. مگه ما سلکسان ایرانی هم داریم؟؟؟
راستی بچه ها من کیت مکث14 که مریم گفته بود خریدم از روز 15 تا دیروز که 18 بود هیچی نشون نداده یعنی در حسرت دیدن دو خط پررنگ موندم چکار کنم به نظرتون این یعنی چییییییی؟؟ 1- تخمک نداشته بیدم 2- کیتش خوب نبوده 3- یا هیچکدام
خواهشا نظرات خودتون رو برام بگذارید
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلام شباهنگ جون 3- هیچکدام
شاید روز تخمک گذاریت تغییر کرده.
اگر پریودات نامنظم باشه، این حدس خیلی به واقعیت نزدیکه.

تو کیت، علائم خراب بودن کیت رو نوشته.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام دوست جونا خوبین
لیلا جون خوشحالم که دوباره اومدی
من اگه خدا بخواد این ماه حتما اقدام میکنم
بچه ها بنظر شما بغیر از مشکل ایمنی و انعقادی چه چیزی باعث میشه نی نی توی هفته های اول سقط بشه آخه ؟ خیلی فکرم مشغوله یسری از دوستا که میان مینویسن با اینکنه سلکسان و پروژسترون و آسپرین استفاده کردن ولی باز نی نی نمونده خیلی ناراحت میشم و نگران
به امید روزای خوب برای هممون
سارا بانوى عزیز من خودم زیر ٣ماه در ٧ هفتگى سقط مى کنم از امپول سلکسان هم استفاده کردم نشد ولى خیلى ها با این امپول نتیجه گرفتن نگران نباش شاید تو جزو خیلى ها باشى دکترم تعجب کرد که سقط کردم گفت برو تهران یا صارم یا ابن سینا یا رویان الآن منم خیلى نگرانم که درمان بعدى چیه ایا من جواب مى گیرم نمى خوام فکر منفى کنم ولى خیلى در موردش فکر مى کنم که چه میشه چیزى که بیشتر نگرانم مى کنه این که خدایى نکرده دکتر ها چیزى پیدا نکنن اما توکلم به خداست اگه خدا بخواد ما هم نى نى دار مى شیم
سارا بانو جان عکس رنگى گرفتى ازمایش ژنتیک جنین هم میگن ممکنه علت سقط زیر ٣ماه باشه ببخشید عزیزم شما چند تا سقط داشتى تو چند هفتگى و کجا درمان رو انجام مى دى درباره سى دى مارکر ها چیزى شنیدى برام بگى
سلام
سونیا جون نگران نباش . کله بینی که چیزی نیست. ایشاله خوش خبر بیای.
شباهنگ جون من سری پیش چند تا دارو باهم گرفتم قیمت امپولها رو جدا نمی دونم چقدره. چند روز دیگه میرم 15 تای دیگه رو بگیرم بهت میگم چند شد. سلکسان هم خارجیه ایرانی نداره که . ایرانیش همون هپارینه دیگه. در مورد کیت من سری قبل با اینکه دوره هام منظمه 8 تا کیت گذاشتم تا مثبت شد.به جای روز 11 روز 15 مثبت شد. پیش میاد چیز عجیبی نیست.
بچه ها ممنون از تبریک هاتون. ایشاله یکی یکی خبر مامان شدن خودتون رو بدین.
بچه ها نمی دونم چرا اصلا نمی تونم فکر کنم که نینی ام رشد میکنه و بزرگ میشه و دنیا میاد. اصلا دست خودم نیست. خیلی می ترسم آمپول روم اثر نکنه و دوباره سقط بشه. اگر بشه من دیگه چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها میان میگن با آمپول سقط کردن قلبم میاد تو دهنم. خیلی برام دعا کنید. خیلی محتاجم به دعاهاتون. میگم مورد انعقاد خون تا آخر بارداری ریسک داره نه؟؟ مثل موردهای دیگه نیست که بعد از 3 ماه ریسکش بیاد پایین؟؟؟ خدایا به داد دل ما هم برس.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلااااااام خوبین ؟؟؟؟

بانو جون و مریم جون اصلا نترسید ببینید من ازمایشام ناقص بود کلگزان دادن که نینیم نموند الان که آز دادم مشکل ایمنی هم دارم اما شماها الان ازمایش کامل دادید و مشکل ایمنی ندارید پس چرا نباید اثر کنه میکنههههههههه گلم الهی که نینی مریم به سلامت میاد بغلش بانو هم این ترس دو میزاره کنار و نینیش رو در آغوش میگیره نترسید ترس برادر مرگههههههههههه جیگر طلاها