2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
مریم جون اره تا اخرش خطرش هست اما دیگه اینجوری نیست سریع قلب نازمین و کوچولوشون بایسته رشدشون کمتر میشه که تو سونو مشخص میشهههه و دکی کمک میکنه اما معموا پیش نمیاد چون ما دیگه غلظتی نیستیم با کلگزتن خونمون رقیق مثل بقیه میشه

من که علاوه بر ژن هدی ترومبوفیلیم که هتروزیگوت و پلی مورفیسمی هست تازه پروتیین سی و اسمم مشکل داره که همون به تنهایی بچم رو داغون میکنه اما اصلا به اینا فکر نمیکنم دختر خوووووووبم
نمیدونم چرا خبرم نیوووومد

سونیا هم مامان شده هووووورااااااااا الهی شکرت خدا خوت نگهدارش باش روزی همه دوستان باشه انشالله

مباااااارکه عززززییییززززم
بچه ها داروهاشو شروع کرده و وشنبه هم سرم میزنه به سلامتییییی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان
لیلا جونم مرسی عزیزم انشالله به زودی زود خبر بارداریتو بشنویم عزیزم از صمیم قلبم برات دعا میکنم
من دیروز از بتا دادم 238 بود امروز تکرار کردم 600 شده بود
امروز هم رفتم سرم هامو گرفتم فردا برم بزنمشون البته گفت جا نداریم ولی من میرم ببینم چی میشه
الان داروهام لووتیروکسین پردنیزولون هپارین روزی 2 تا وسرم ای وی ای جی وامپول
پروژسترون که هر چی گشتیم پیدا نکردیم راستی هزینه 5 تا سرم با تایید شد 800000 تومان
سلام سلام
سونیا جون مبارکه عزیزم هزارتا............ خیلی شادم کردی به خدا. از دیروز دپ بودم. خدارو هزار مرتبه شکر. بچه ها میخوام به فاصله چند روز هی بیایین خبر بارداری بدین......... خدایا خودت نیینی سونیا جونم رو براش 120 سال حفظ کن. خیلی تبریک میگم. دارو ها رو هم شروع کن به امید خدا ایندفعه همه چی خوب پیش میره. می بوسمت گلم. تاریخ آخریت پریت کی بوده؟

مرسی لیلا جونم از دلگرمیهات. میدونی دست خود آدم نیست. هزار فکر جورواجور میکنه. توکل به خدا میکنم ولی یه وقتهایی شیطون میره تو جلدم و هی فکرای ناجور میکنم. خدا یا خودت مراقب نینی هامون باش. می بوسمت گلم

دیگه مامان نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟‌برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سونیا میگم اگر آمپول پیدا نکردی فعلا شیاف جاش بگیر روزی دو تا. تا بگردی و آمپول ها رو پیدا کنی.
راست خودت خواستی هپارین بزنی یا نظر دکترت اینه؟
سلام به دوستای خوبم
سونیا جون بهت تبریک می گم و از ته دل آرزو می کنم که نه ماه خوب و خوش در پیش داشته باشی و آخرش نی نی نازت رو صحیح و سلامت در آغوش بگیری.
توکل همه مون به خداست. می بوسمت
وای چه خوب سونیا جونم بسلامتی مبارک باشه الهی بسلامتی 8 ماه بعد دنیا بیاریش

توکل بر خدا من 2 تا بارداری پوچ داشتم که توی 8-9 هفتی کورتاژ کردم . عکس رنگی هم انداختم مشکلی نبود شکر خدا و آزمایش ژنتیک هم دادم دکتر گفت مشکل فقط انعقاده خونه فکر کنم بهش میگن ترومبوفیلی که باید دارو مصرف کنم توی بارداری.

مریم جون این روزا خیلی به یادتم و همیشه برات دعا میکنم .. دلم خیلی روشنه برات و از ته قلب آروز میکنم نی نی نازت این بار تا آخر بدون استرس و نگرانی برات بمونه .. برای ما منتظرا هم دعا کن عزیزم
سلام سلام
چقده خوب و شاد شده اینجا
سومیا جون مبارکه عزیزم
ایشالا به سلامتی این روزا رو طی میکنی و نینیت صحیح و سالم میاد بغلت ..
یادم نبود که باید سرم بزنی..یه روزه دادن بهت..من می خوام اولیه از حالا ازاد بگیرم..چیکار کنم؟اگه میشه واسم توضیح بده چیکار کردی و از کجا گرفتی؟

مریم جون این حرفا چیه میزنی؟!!! فقط باید به چیزای خوب فکر کنی..اگه میای اینجا و با حرفای بقیه ناراحت میشی و استرس میگیری نخون پستا رو...ببین خیلی مهمه که ارامش داشته باشی...مواظب خودت باش..
سلام به به چه خبرهای خوبی؟
مبارک باشه سونیا جان.
انشاله به سلامتی باشه.

من فقط وقت اینو دارم که تبریک بگم و برم.
دوباره بازم میام.

با آرزوی این قسمت، برای تک تکتون و خودم.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام
سونیا جان خیلی خیلی تبریک میگم چقدر خوشحالمون کردی انشالله شما و مریم جون به سلامتی این نه ماه رو طی کنید حالا باید بیای و یه توضیح مفصل در مورد وضعیت خودت برامون بگی اینکه چند وقت بود اقدام کردی؟ طبیعی باردار شدی؟ و خلاصه هر چی که میدونی ...
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

بچه ها یه پیشنهاد

تایپیک حسابی سنگین شده و سخت بالا میاد اگه وقت کردید پیامهایی که فقط حال و احواله و اطلاع خاصی که برای دیگران مفید باشه رو نداره حذف کنید ممنون میشم اخه خواننده های خاموش زیادی به این تایپیک سر میزنن و دنبال اطلاعات مهمی در مورد سقط مکرر هستن
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلام
مرسی سارای گلم. واقعا بزرگترین لطف رو به هم میکنی. نمی دونی چقدر نیازمند دعاهاتونم. منم حتما برات دعا میکنم .
مریم گلی جون باشه سعی میکنم مثبت باشم.
سونیا خانم و مریم خانم خیلى خیلى بهتون تبریک مى گم انشأ الله نى نى هاى سالم و صالح و خوشگلى به دنیا بیارید با اینکه تازه عضو شدم ولى جواب مثبت شما و بارداریتون من رو خیلى خوشحال کرد موفق باشید براى من و همه خانم هایى که نى نى مى خوان هم دعا کنید ، دعا کنید خدا به هممون نى نى هاى سالمى بده لطفا از روند درمان خودتون ما رو با خبر کنید