2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام به همه دوستان نى نى سایت براى همه دعا مى کنم که انشأ الله سال دیگه این موقع ها نى نى ها تون بغلتون باشه و همتون خوشحال باشید شمام برای من دعا کنید که انشأ الله بتونم زودتر یه نى نى سالم و صالح داشته باشم من ٣بار سقط داشتم که همشون دقیقا در ٧هفتگى پس از مشاهده ضربان قلب رخ داد بعضى از ازمایشات رو انجام دادم از جمله کروموزومى و غیره نشان داد که غلظت خون دارم در باردارى اخر از امپول سلکسان شیاف سیکلوژست و اسپرین استفاده کردم که نتیجه نداد و سقط شد حالا براى ازمایشات تکمیلى مى خوام برم رویان ولى بین رویان و ابن سینا شک دارم به نظر شما رویان خوبه؟ همش به خودم میگم انشأ الله بعدى باردارى موفقى مى شه راستى کسى هست که دقیقا در یک زمان مشخص سقط کنه مى دونید علتش کجاست ممنون کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عزیزم من تازه عضو شدم خیلى خوشحالم که میتونم با کسایى مشورت کنم که حال دل منو درک مى کنن لطفا درخواست دوستى منو بپذیرید میشه منو راهنمایى کنید درباره ازمایش ژنتیک جنین و ازمایش ایمنى برام توضیح بدهید راه درمان هر کدام چیست کسایى که این ازمایشات را انجام دادن یا اطلاع دقیقى دارن بگن چه درمانى داره من مى خوام رویان ازمایش بدم خوبه مى شه بهش اعتماد کنم در ضمن من هر موقع که سقط کردم درد زیادى داشتم اخر هم چون سقط نمى شد کار به کورتاژ مى کشید در سونوگرافى هاى معمولى هم خدا رو شکر همه چیز خوب بوده حالا حتما باید عکس رنگى انجام بدم
سلام به همه
توکل به خدای عزیز (چه اسم قشنگی داری)
انشاله که مشکلت درمان پذیره. نگران نباش.
من زمانی که سقط سومم رخ داد، پزشک خودم گفت ابن سینا رو بهت پیشنهاد میدم. درجه بندی که اون کرد این بود: اول ابن سینا دوم رویان سوم صارم.
منم فقط ابن سینا رو رفتم و رویان رو نمیدونم چه جوریه. بنظرم میاد مثل هم باشن. چیزی که من در مورد رویان شنیدم چون میگن دولتیه و ارزونتره شلوغتره ولی من از ابن سینا راضی بودم. چون بیمه تکمیلی هم دارم اذیت نشدم. البته صارم هم قبلا رفتم و اصلا قبولش ندارم. فقط هزینه های سنگین میتراشن و علمشون به روز نیست.

بنظرم یکی از دو مورد ابن سینا و رویان رو انتخاب کن و درمانت رو پیگیری کن.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
اگر دلت به رویان هست همونجا برو.
این مراکز برای بررسی وضعیت خیلی عالیه. حتما برو. بعد اگر خواستی میتونی بری زیر نظر یه دکتر بیرون از اونجا.

برای مشکل ژنتیک نمیدونم و بنظرم میاد که درمانی نداره ولی اینطوری هم نیست که قید بچه رو بزنی.
خانمی به اسم مارال تو صفحات اولیه همین بحث، با مشکل ژنتیک و اینکه ابن سینا به نحوی جوابش کرده بود، صاحب دو تا پسر شده و خدا رو شکر سالم سالمن.
در مورد مشکل انعقادی و ایمنی، هم با آزمایشهایی که انجام میشه متوجه میشن و درمان داره. چه قبل از بارداری و چه هنگام بارداری باید از داروهای خاصی استفاده کنی.

عکس رنگی رو معمولا بعد از سه بار سقط حتما میدن. اونم انجام میدی و خیالت راحت میشه. بهرحال باید یه سری آزمایش و ... انجام بدی تا شرایطت مشخص بشه.

راستی تهران هستی؟

مریم جان ساک بارداریت مبارک باشه خانومی.
انشاله یه نی نی سالم و مانا هم توش دیده میشه و با خیال راحت بقیه بارداریتو طی میکنی.

لیلا جان انشاله که زودتر کارهای خونه ات تموم شه و بیای اینجا.
راستی مگه این ماه اقدام نکردی؟ کارهای خونه رو کی انجام میده؟ جابجایی و ...
سعی نکن خودتو اذیت نکنی.

به بقیه دوستان هم سلام میکنم و آرزوی شروع هفته خوبی دارم براتون.

سلام توکل به خدا جون
منم مثل توام دقیقا 2 بار هر بار توی هفته 26 پسرامو از دست دادم
سر دومی هم دهانه رحممو دوخته بودم و هر روز گلکزان می زدم آسپیرین و پرولوتون هم استفاده می کردم
اما باز هم خدا نخواست منم دلیلشو نمی دونم دکترم می گه ضعف دهانه رحمه
دکترم محسن معینی بود
اما الان از ابن سینا وقت گرفتم برای 30 شهریور
بیا به من خبر بده چه کار کردی
گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد ، که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . ......منزه است خداوندی که بر طرف کننده غم ها است. غم و مشکل من را برطرف کن، بر ضعف و کمی چاره ام رحم کن و مرا از جایی که گمان نمی کنم روزی ده ای پروردگار جهانیان
گاهی میام و خبرها رو میخونم
خدا روشکر بحث داره به سمت مامان شدن پیش میره. خوشحال میشم.

منم که باید سه شنبه برم پیش خانوم دکتر عارفی. حرفی واسه گفتن ندارم که نمیام.

برام دعا کنید که بتونم با آرامش این کارو انجام بدم.
دیشب خواب خانوم دکتر رو دیدم، دیدم داره برام لیست کارهای میکرو رو مینویسه.
نوشت:
1. نباید اضطراب داشته باشی.
2. استرس رو از خودت دور میکنی.
3. ....

دقیقا اینا تو ذهنم مونده.

سلام دوستان من رو هم توی جمعتون بپذیرید،،من ایران نیستم،،چقدر خوبه که شما‌ها ایران هستید و میتونید دارمان کنید،،من پنج بار سقط کردم،،همه هم قالب بده و توئه هفت یا هشت سقط شده،،آسپرین و شیاف هم استفاده کردم جواب نداده،،،خیلی‌ امیدوار نیستم
نادیا ارامش خیلی مهمه..خیلی از دکترا اینو به من گفتن..
ایشالا که همه با ارامش و راحتی فکر و خیال این روزا رو طی میکنیم و صاحب بچه های سالم میشیم

سلام سانی جان..خوبی؟باید ازمایش کامل بدی تا دلیلش مشخص بشه عزیزم.