2777
2789
دیشب میگفت برو خونه مادرت الان ساعت ۱ بچه رو بزار فکردید قید بچه اس میگه ابرو شو نبرم‌ 

با خانواده همسرت حرف بزن

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

عزيزم شما شوهرت خيانت كرده و ناراحتي درست. اما يك چيز خيلي با ارزشتري داري كه بايد حفظش كني و اون بچته. در مورد شوهرتم من جات باشم به هيچ عنوان تحمل نميكنم و ميرم فعلا جايي مثل خونه پدرمادرم تا بقيه بهم همفكري بدن و بتونم يه تصميم درست بگيرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه کولی بازیا  من که بلدنیستم 😁

واقعا گذاشته بود رفته منم فکر کردم همه چیز تمومه ولی نشد

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

استارتر عزیز 

مشابه بلای شما به سر من اومد 

فکرشو بکن شب قبل از زایمانم 😔😔

الان میگم ایکاش دو سه روز بچه هارو گذاشته بودم رفته بودم تا حالش  جا میومد و دیگه می نشست سر جاش 

ولی متاسفانه مهر مادری اجازه نداد و ایشون هم چون دید من بهیچ وجه از جام تکون نمیخورم دفعات بعد بازم تکرار کرد 

اینجور مردها تنوع طلبن  مریضن  ربطی هم به محبت و ... نداره 

خانمهایی هم که الان وقت عقده گشایی گیر اوردن قممپز در میکنن که شوهرامون اینجور نیستن و همین دیشب قربون صدقه م رفت و ....

حواسشون باشه دل شکستن هنر نیس 

استارتر الان دلداری و راهنمایی میخاد نه خالی کردن عقده ....

متولد ۸۰ نیستم 
استارتر عزیز  مشابه بلای شما به سر من اومد  فکرشو بکن شب قبل از زایمانم 😔😔 الان میگم ...

پز نیومدیم منم که گفتم دعوام شده آشتی کردم خواستم بدونه میشه زندگی و جمش کرد

جگرم سوخته دارم میمیرم برا بچه ام گرسنه اس شیر ندارم از دیشب

شیر خشک نداری بهش بدی؟

جگرم سوخته دارم میمیرم برا بچه ام گرسنه اس شیر ندارم از دیشب

طرف و پیدا کن باهاش حرف بزن شاید اون نمیدونه گه شوهرتو زن داره 

اصلا اگرم بدونه شاید درکت کنه