2777
2789
میدونی اگه خیلیییی به شوهر برسی خودشو دس بالا میگیره که اره ببین چیم اینقدر بهم میرسه. اگه خیلیم کم ...

دمت گرم 😂

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قنون پایستگی مردا

کم محلی کنی بی محلت میکنه 

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
میدونی اگه خیلیییی به شوهر برسی خودشو دس بالا میگیره که اره ببین چیم اینقدر بهم میرسه. اگه خیلیم کم ...

موجودات مذکر مذخرف حیف که بهشون نیاز داریم 😂 وقتی سنم کم بود یه دوست داشتم ده سالی از من بزرگتر بود بهمون یبار گفت مردها رو به چشم نردبوم ترقی ببینید که فقط بواسطه اوونا پیشرفت کنید و به خواسته هاتون برسین الان میفهمم راست میگفته 😬

دمت گرم 😂

والااا.

من شوهرم ایطو نیس.خدارو شکر.

ولی از بس خیانت خوندم تو نی نی سایت فول شدم.

.

.

.

.

.

.

.

خدا اینشاعلله همه مرد ها را ادم نمآید💪🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤣

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
اما اینو قبول ندارم.بیشتر محبت کنه

واقعا سخته انجامش وقتی ازش متنفری بیشتر محبت کنی..ولی ما آدما بیشتر بخاطر کمبود محبت سمت خیانت میریم..باید زندگیو حفظ کرد و آدمای رهگذرو بیرون انداخت

موجودات مذکر مذخرف حیف که بهشون نیاز داریم 😂 وقتی سنم کم بود یه دوست داشتم ده سالی از من بزرگتر بود ...

چه دوست خوبی داشتی والا.

خدا ازین دوستای خوب به همه بده.

مال ما دور هم جمع میشیم مثه اسکولا میخندیم به چرتو پرتامون🤣🤣🤣🤣🤣

واقعن هم درس گفته.به نظر من مرد خوب مردیه که محبت ندیده.

مردی که بتونی با یه عزیزم ۳۰.۴۰ میلیون خرج کنی.

من دیشب با یه عزیزم رامش کردم کابینتای خونه رو عوض کنه😁😁😁😁😁.

ایشالله نصیب همه🤣🤣🤣

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
والااا. من شوهرم ایطو نیس.خدارو شکر. ولی از بس خیانت خوندم تو نی نی سایت فول شدم. . . . . . ...

من شوهرم خواست خیانت بکنه 

نشستم خون بازی کردن 

کلا به گه خوردن افتاد

خودمم پشیمون شدم ولی اون بیشتر

چه دوست خوبی داشتی والا. خدا ازین دوستای خوب به همه بده. مال ما دور هم جمع میشیم مثه اسکولا میخندی ...

بابا لایک طلاییی😂