2777
2789
ب نظرتون مردا رو باید چیکارشون کرد؟! یه گلوله خرجشون کنی خوبه آیا؟😑

نه بابا هیف گلوله نیست؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
من شوهرم خواست خیانت بکنه  نشستم خون بازی کردن  کلا به گه خوردن افتاد خودمم پشیمون شدم ...

بنازمتتتتت.

چی کار کردی.

مرردا هر چند یه بار باید تهدید شن نه تهدید به جدایی تهدید به مرگ خوبه🤣

من ماهی یه بار بهش میگم .

میگم محسن اگه بفهمم به هیچ احدی نمیگم.اصلا به روتم نمیارم.

قشنگگگگ سم موش میریزم تو غذات نوش جان کنی.

خدارو شکر ذاتن خانواده دوستن.

ولی باید چک بشن😅

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امین ایشالااا 😂😂😂😂😂😂👌👍😍 لذت خوبی داره 😬😬😝

خعیلیییی.

تو پوست خودت نمیگنجی😝😝😝🤣🤣🤣🤣

از دیشب تا حالا انرژی گرفتم بدجور😁

همش براش پیام عاشقانه میدم.

مرد تشنه محبته.

شوهر من تشنه تر😅

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
بابا لایک طلاییی😂

ها بعلهههه😎😎🤣🤣👍👍👍

😂

من نه شیرازیم.

شیرازی حرف میزدم گفتم نمیفهمید😁😁😁😁

عزیزم اگر واقعا دوسش داری و میخوای زندگی کنی و میتونی ببخشیش

بچتو بردار برو پیش خانوادش باهاشون حرف بزن بعدشم بگو من میرم اگر عشق و حالشو با بقیه کرد و گذاشتشون کنار خواست بیاد سر زندگیمون  بیاد 

اگرم دید پیش همونا خوشه بره اقدام کنه واسه طلاق بچمم تا 7 سالگی پیش من میمونه بعدشم هیچ دادگاهی بچه رو ب ادم هرزه نمیده بعدشم با بچت برو خونه مادر پدرت 

بمون همونجا تا تکلیفت روشن بشه 

اگرم تونستی مدرک جمع کن واسه اثبات حرفات 

من شوهرم خواست خیانت بکنه  نشستم خون بازی کردن  کلا به گه خوردن افتاد خودمم پشیمون شدم ...

خون بازی یعنی چی.🤔🤔🤔

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
خون بازی یعنی چی.🤔🤔🤔

تیغ بکشی رو خودت

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤