2777
2789
دیشب میگفت برو خونه مادرت الان ساعت ۱ بچه رو بزار فکردید قید بچه اس میگه ابرو شو نبرم‌ 

با خانواده همسرت حرف بزن

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

عزيزم شما شوهرت خيانت كرده و ناراحتي درست. اما يك چيز خيلي با ارزشتري داري كه بايد حفظش كني و اون بچته. در مورد شوهرتم من جات باشم به هيچ عنوان تحمل نميكنم و ميرم فعلا جايي مثل خونه پدرمادرم تا بقيه بهم همفكري بدن و بتونم يه تصميم درست بگيرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کولی بازیا  من که بلدنیستم 😁

واقعا گذاشته بود رفته منم فکر کردم همه چیز تمومه ولی نشد

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

استارتر عزیز 

مشابه بلای شما به سر من اومد 

فکرشو بکن شب قبل از زایمانم 😔😔

الان میگم ایکاش دو سه روز بچه هارو گذاشته بودم رفته بودم تا حالش  جا میومد و دیگه می نشست سر جاش 

ولی متاسفانه مهر مادری اجازه نداد و ایشون هم چون دید من بهیچ وجه از جام تکون نمیخورم دفعات بعد بازم تکرار کرد 

اینجور مردها تنوع طلبن  مریضن  ربطی هم به محبت و ... نداره 

خانمهایی هم که الان وقت عقده گشایی گیر اوردن قممپز در میکنن که شوهرامون اینجور نیستن و همین دیشب قربون صدقه م رفت و ....

حواسشون باشه دل شکستن هنر نیس 

استارتر الان دلداری و راهنمایی میخاد نه خالی کردن عقده ....

متولد ۸۰ نیستم 
استارتر عزیز  مشابه بلای شما به سر من اومد  فکرشو بکن شب قبل از زایمانم 😔😔 الان میگم ...

پز نیومدیم منم که گفتم دعوام شده آشتی کردم خواستم بدونه میشه زندگی و جمش کرد

جگرم سوخته دارم میمیرم برا بچه ام گرسنه اس شیر ندارم از دیشب

شیر خشک نداری بهش بدی؟

جگرم سوخته دارم میمیرم برا بچه ام گرسنه اس شیر ندارم از دیشب

طرف و پیدا کن باهاش حرف بزن شاید اون نمیدونه گه شوهرتو زن داره 

اصلا اگرم بدونه شاید درکت کنه