2777
2789

خانمی فقط هر چی میخای تصمیم بگیری زود بگیر ، قبل اینکه بچت بزرگ بشه . اگه شوهرت راه راست بیاد چه بهتر نیومد اگه بخایی تموم کنی هر چه زودتر بهتر . انشا....ختم به خیر بشه. ولی دیدی بعد مشورت ، صحبت نشد با بچه ات برو و قانون تا هفت سالگی تا اونجا که میدونم سرپرستی بچه رو بهت میده بعد اون مدرک داشتی تو دادگاه رو کن عدم صلاحیت سرپرستی بهش بگیر . 

عزیزم پاشو به خودت برس هر چی تو لاک خودت باشی و حواست به خودت نباشه اون بیشتر لذت میبره . یه طوری رفتار کن که انگار وجود نداره . خدا که هست بچه ات که هست به عشق بجه ات توکل کن به خدا پاشو یه صبحانه حسابی بخور که شیرتم زیاد شه یه ابکوشتم بار بزار برا ظهر .پاشو شکمت که سیر بشه عقلتم بهتر کار میکنه

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یه شماره بوده دیگه .خون خودتو کثیف نکن .امروز بلند شد اصلا به روش نیار خونسرد رفتار کن سرگرم بچت باش بهش برس بزار بیشتر بسوزه. سر جنگ نزار اصلا .مرد دیدم به ولای علی روش به روی زنش باز شده یه آپارتمان هست همه برادرن پایین سوئیت خالی دارن .در حضور زن و زن داداش خانم میبرن پایین یعنی اینجوری بی حیا شدن برادرا.  نزار روش باز شه

من عشقم بچمه باسختی به دنیا اوردمش زیر بار کتک

تورو کتک هم زده؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
جگرم سوخته دارم میمیرم برا بچه ام گرسنه اس شیر ندارم از دیشب

بجایی اینکه بشینی گریه کنی پاشو به خوذت برس غذا خوب بخور تا بتونی به بچت شیر بدی 

تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی هیچ وقت خودت رو دست کم نگیر مردا دنبال زن شادن بیشترهم برا همین میرن خیانت میکنن بقول خودشون میخوان چند ساعتی شاد باشن 

پس بحایی گریه زاری پاشو به خودت برس یه اهنگ بزار ناهار درست کن با بچه ات بازی کن 

من تو مرکز مشاوره خیلی از این بحث ها دیدم تنها راه حلش اینه که فقط خودت رو شاد نگه داری همین بهد ببین چطوری میاد سمتت و بعد پیشمون میشه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

فعلا که به خودت و بچه برس تلف نشید 

بشین باهاش صحبت کن بگو اگه نمیتونی ادم بشی از این ببعد اندازه لیاقتت بهت احترام میزارم بهدشم سبر دلت خرج کن و خوش بگذرون زنهای هرزه فقط برای پول سراغ مردها میان  نزار پولی براش بمونه 

متولد ۸۰ نیستم 
[QUOTE=127259266]😒😒😒😒😒[/QUOTEQUOTE] من این کارو میکنم .اگه جاش باشم. پ ن پ وایسی عشق بازی شوهر ...

کار درستی نیستا 

حالا برا بعضیا بهانه جور میشه ولی کلا کار درستی نیست

شاید اون بخواد خودشو بندازه تو چاه توام همینکارو میکنی؟

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...

عزیزم ، با حرص و جوش خوردن اون حالات روحی تو به بچه منتقل میدی سعی کن شاداب باشی میدونم باغصه نمیشه ولی بخاطر بچه ات ، پاشو به خودت برس چیز مقوی بخور استرس و اضطرابو کم کن  بعد تو فرصت مناسب همفکری با مشاوره و یا دوربرت بکن . 

کار درستی نیستا  حالا برا بعضیا بهانه جور میشه ولی کلا کار درستی نیست شاید اون بخواد خودشو بن ...

ن چاه رو دوست ندارم بندازم. و طبیعتا برای چاه افتادنش حرص نمیخورم   ممنون میشم بندازه

ن چاه رو دوست ندارم بندازم. و طبیعتا برای چاه افتادنش حرص نمیخورم    ممنون میشم بندازه

ولی بیا ب حرف من گوش کن خیانت نکن

بگو باشه😒

ولی بیا ب حرف من گوش کن خیانت نکن بگو باشه😒

الان ک خیانت نکرده ک من بکنم. گفتم اگه کرد میکنم....شاید اصن عمرش ب دنیا نبود قبل خیانت کرونا کشتش ....ای بابا اینده قابل پیش بینی نیس

الان ک خیانت نکرده ک من بکنم. گفتم اگه کرد میکنم....شاید اصن عمرش ب دنیا نبود قبل خیانت کرونا کشتش . ...

هیییی

این بنده خدا هنوز خیانتم نکرده تو داری همچین میکنی؟

😒😒