2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست عزیز  یک مرد اگه یه بار گوه زیادی خورد نه توبه ش توبه ی واقعی است نه معزرت خواهی‌

اینو‌من دارم بهت میگم که همه جوره ش دیدم و‌کشیدم چند تا راه حل داری : 

-اگه استقلال مالی داری برای نگهداری بچه ت تا آینده ش همین الان‌جمع کن برو‌

-اگه احترام‌به خودت برات مهمه اونم وقتی دست بزن داره بچه رو‌بردار برو‌تا دادگاه مهریه و ... را بگیره همونها رو خرج کن فعلا تا کار پیدا کنی 

چون این گوساله با هر عوضی ای مثل خودش بخاد بره ازدواج کنه با یه بچه کسی قبولش نمیکنه پس نگران بچه ت نباش

اما از مهریه ت کوتاه نیا

خانمهای عزیز ببخشیدا ولی مرد عوضی عوضیه با محبت و‌بی محبت اگه متعهد نباشه و‌تربیت نشده باشه در هر دو‌صورت دنبال این کثافت کاری ها هست 

ما خودمون زنها به هم رحم نمیکنیم 😑😑😑😑 خودمون همدیگه رو‌خونه خراب میکنیم  اون دختری که میدونسته این مرد متاهله چرا باهاش دوست شده 

پشیمون نمیشن که پر رو تر میشن  از ضعف زن سو استفاده میکنن

اتفاقا اگر به خودت برسی شاد باشی بیشتر حرص میخورن بعد برمیگردن سر زمدگیشون با شرمندگی بهد میشن تابع زن 

من تو مرکز مشاوره زیاد دیدم مردا دنبال زنی هستن که کنارش ارامش داشته باشن خوش باشن و بخ پنبال زن شاد 

نه زن غرعرو که همش جنگ دعوا کنن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
پشیمون نمیشن که پر رو تر میشن  از ضعف زن سو استفاده میکنن

هر وقت خودت رو ضیعف نشون دادی دیگه ازت سو استفاده میکنن همیشه باید جلوی مرد خودت رو قوی نشون بدی با تاز کردن بلد باشی در این صورت نه کتک میخوری نه خیانت میبنی و همیشه براش بهترینی

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر