درود مشتاقم بدونم دید شما دوستان راجب خوشبختی چی میبینید؟ چه وسیله ای برای رسیدن به او میدانید؟ نظرتان راجب زندگی چی هست؟ هذچی که مربوط این موارد میشه اینجا درمیان بگذارید. مرسی
انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد. نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد. لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
درسته ولی مشکل من با پول حل میشه ولی چی بگم که تمام عمر کار کنم هم نمیتونم ۵۰۰ میلیون پس اندازه کنم ...
ایشالا همیشه سالم باشه تنت مشکلتم حل بشه اما هیچوقت بخاطرش اعصاب خودتو خراب نکن کاش مشکل منم با پول حل میشد دعا میکنم زودتر میلیاردر بشی غذاهای من حرف نداره ها البته بیشتر برا بقیه امیدوارم تو هم جز اونا باشی ☺