2777
2789
عنوان

خوشبختی را در چه چیزی میبینید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 134 پست
خب سوالتون رو بپرسید دیدم کوتاه میشه جواب داد میدهم و موردی نداشت

راجع به دین و ملیت شما؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول را باید مثل خاک باهاش رفتار کرد همسر خوب را نباید دنبالش بود باید خوب بودن را اول از خودت شروع ک ...

بله درسته 

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
من ملیت ام ایرانی اما به عیسی مسیح ایمان دارم

خانواده هم مسیحی هستن؟

منظورم اینه خودت انتخاب کردی؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
با پول باید مثل خاک رفتار کرد ارامش حقیقی جای دیگه است

نمیشه گفت هیچی نیست  در حدی داشته باشی که محتاج خلق نباشی من که حاضرم آرامش ذهنی داشته باشم و بجاش پولایی که دردی ازم دور نمیکنن و بدم به بنده های خدا

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
من خودم انتخاب کردم 

واضح تر میگی

یعنی در خانواده مسلمان متولد شدی بعد خودت مسیحی شدی؟

عجب چه زود جا زدین 😁😁😁😁

جا نزدم خب هنوز که اختیار پولاشو ندارم خانواده خودمم نسبتا مرفه هستن اما من که صاحب همه چی نیستم اگه بودم واقعا میگم کمکتون میکردم البته نه دومیلیارد 😆

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
من اینها جواب نمیدهم توی عمومی ها لطفا خصوصی بگویید یا یه جا دیگر اینها بپرسید

همین که امتناع میکنید از جواب ، فهمیدم 

موفق باشی