2777
2789
عنوان

خوشبختی را در چه چیزی میبینید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 134 پست

بیماری فقر بیپولی آمریکا خود آزاری فساد  بد بختی بیفرهنگی و بیسوادی از بین بره بعدشم امام زمان ظهور بکنه چیز زیادیه؟؟؟

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متشکرم مرسی 🌹😊

خداروشکر دیگه اون کلمه رو نگفتی خواهش میکنم برادر😃 اما همه چی پول نیست که من الان آرامش ذهنی ندارم پس پولی که دارم دردی ازم دوا نمی کنه 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
این که مطمعن باشم تو راه درستی دارم زندگی میکنم که منتهی به خالق بزرگ و بی همتاست خوشبختی محضه چون چ ...

همه نظر ها خوندم اما تنها یک نفر رسیدن به خدا ارامش دید اونم شما بودی برای راه راست ودرست تلاش کن وتحقیق کن تا بتونی در حقیقت زندگی کنی من عمر ام را پای این حقیقت گذاشتم ورسیدم بهش

جدا از یکسری حرفا مثل سلامتی و اینا که همش درسته ..خوشبختی الانم واسه 3 چیزه  اینه که اولا خودم آدم مستقل و پیشرویی هستم و همسری دارم که پابه پای من تشویقم کرده ...حتی خواستم برم وسط آتیش گفته باشه باهم میریم ...خیلی برام باارزشه و حس خوشبختی بهم میده ..سوم پدرو مادر به شدت با درک ..هیچوقت مانعم نبودن و همیشه اعتماد به نفس بهم دادن

بیماری فقر بیپولی آمریکا خود آزاری فساد  بد بختی بیفرهنگی و بیسوادی از بین بره بعدشم امام زمان ...

واسش صلوات وایت الکرسی خوندم گلم ،امضات

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

خداروشکر دیگه اون کلمه رو نگفتی خواهش میکنم برادر😃 اما همه چی پول نیست که من الان آرامش ذهنی ندارم ...

درسته ولی مشکل من با پول حل میشه ولی چی بگم که تمام عمر کار کنم هم نمیتونم ۵۰۰ میلیون پس اندازه کنم چه برسه به دو میلیارد 

* با تشکر فراوان *
سلام دو میلیارد تومان پول همین و بس 

چه کم توقع ! البته به علاوه سلامتی و آرامش

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .