2777
2789
عنوان

خوشبختی را در چه چیزی میبینید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 134 پست
درسته دقیقا میفهمم چی میگید

ممنون که درکم میکنید دیشب یاد چن سال پیشم افتادم گفتم خدایا چقد خوشبخت بودم و چقد نادان که یک میکردم پولدارا خوشبختن

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

سلامتی، آرامش، شادی و پول فراوون🙄

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه نظر ها خوندم اما تنها یک نفر رسیدن به خدا ارامش دید اونم شما بودی برای راه راست ودرست تلاش کن وت ...

من خیلی خوشحالم که شما به این سعادت دست پیدا کردین ممنونم چشم حتما

در پناه حق  

ان مع العسر یسرا
برای من خیلیه و تمام مشکلاتم حل میشه بخدا  

ایشالا خدا از یه جایی که فکرشو نمیکنی کمکت کنه

همه جوونا این زمان محتاج پول هستن

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
امیدوارم شما هم بهش برسید در پنا خداوند باشید

دیشب سوال کردم جواب ندادی

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
درسته ولی مشکل من با پول حل میشه ولی چی بگم که تمام عمر کار کنم هم نمیتونم ۵۰۰ میلیون پس اندازه کنم ...

ایشالا همیشه سالم باشه تنت مشکلتم حل بشه اما هیچوقت بخاطرش اعصاب خودتو خراب نکن کاش مشکل منم با پول حل میشد دعا میکنم زودتر میلیاردر بشی غذاهای من حرف نداره ها البته بیشتر برا بقیه امیدوارم تو هم جز اونا باشی ☺

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟