۰۰۰رها۰۰۰ مدیر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 عنوان موهامممممم😶👀😻 | مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 66 پست خواهرااا...فک کنید موهاتون فره و تا کمرتون بلنده و همه اشم دکلره اس ...دکلره اشم به پایه رسیده...کلا داغونم..بعد تا گوشم مشکی در اومده موهای خودم...حالا چیکار کنم؟شما باشید پسرونه میزنید؟اخه خیلی طول میکشه..دوست دارم همه اش مشکی شه خدااااا شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎 1398/12/08 | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابان_ماهی_ام عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 672 ۳ یا ۴ اسی پرفت خودت نیستی اخه اونم نصف موهاش قهوه ایی نصفش بلوند🤔🤔🤔😂😂
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 موی کوتاه نزارید بهتون نمیاد :)) چشم آقای محترم :) شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
ابان_ماهی_ام عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 672 خوشبحالت چن وقت واسه تو طول کشید تا بلند شد داره ۴ سال میشه
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 اگرخیلی داغونه اره کوتاه کن شوهرم نمیزارهههه خدا دیگه خسته شدم از دست موهام شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
جوجه_ریزه عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 12227 اگه موخوره داره کوتاه کن، موی وز و موخوره دار و دمیج زیبایی نداره عوضش دیگه رنگ نکن
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 موهات سوخته؟ بگی نگی...ولی خب میرسم بهشون خسته شدم شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
جوجه_ریزه عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 12227 شوهرم نمیزارهههه خدا دیگه خسته شدم از دست موهام حالا پسرونه نه که یهو بخوره تو ذوقش اول برو تا سر شونه بزن ،همینجوری که بلند میشه هی برو رنگ و دکلره شو کوتاه کن
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 یکم یکم کدتاه کن . ماهی 3 سانت ماسک مو داخل حمدم بیرون حموم شامپوی خوب روغن شترمرغ رو چن قطره بریز ت ... بخدا دکلره موی مرده اس هر کاری کنی خوب نمیشه😓😓😓اصلا میدونید چرا دکلره کردم؟بگم اصلا دلتون واسم میسوزه شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
k54 عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 28036 شوهرم نمیزارهههه خدا دیگه خسته شدم از دست موهام میخوای خیلی کوتاه نکن،اندازه ی یه وجب کوتاه کن،بعدهرماه انذازه ی یه بندانگشت کوتاه کن هم رشدش بهترمیشه ،موهای قبلیت کم کم حذف میشه لطفالایک نکنید،ممنون
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 من موهام تا زیر باسنمه یعنی یه متر یا بیشتر جو گرفتم برم استخونیشون کنم یا مثلا رنگ موهای ییلد ... خوشبحاااالت خیلی موی بلند دوست دارم...موهات رنگ طبیعیه؟اگه من به جات بودم تا اخر عمررررر رنگ نمیکردم ایلدیز خر کیه شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
ابان_ماهی_ام عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 672 خوشبحاااالت خیلی موی بلند دوست دارم... موهات رنگ طبیعیه؟ اگه من به جات بودم تا اخر عمررررر رنگ نمی ... تا الان رنگ نکردمشون ییلدیز بازیگر سریال سیب ممنوعه اس چون چشام سبزه مثل اون دوست دارم موهام روشن باشه شوهرم میگه رنگ نکن همینجوری قشنگه
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 اسی پرفت خودت نیستی اخه اونم نصف موهاش قهوه ایی نصفش بلوند🤔🤔🤔😂😂 😻چون شبیه خودمه گذاشتم شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎