۰۰۰رها۰۰۰ مدیر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 عنوان موهامممممم😶👀😻 | مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 66 پست خواهرااا...فک کنید موهاتون فره و تا کمرتون بلنده و همه اشم دکلره اس ...دکلره اشم به پایه رسیده...کلا داغونم..بعد تا گوشم مشکی در اومده موهای خودم...حالا چیکار کنم؟شما باشید پسرونه میزنید؟اخه خیلی طول میکشه..دوست دارم همه اش مشکی شه خدااااا شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎 1398/12/08 | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابان_ماهی_ام عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 672 😻چون شبیه خودمه گذاشتم چقدر من فوضولم به همه چی کاردارم😂😂😂قیافشم شبیهته یا فقط موهاش
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 اگه موخوره داره کوتاه کن، موی وز و موخوره دار و دمیج زیبایی نداره عوضش دیگه رنگ نکن اره بخداوندی خدا دیگه دست به رنگ و این چیزا نمیزنم😶 شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 میخوای خیلی کوتاه نکن،اندازه ی یه وجب کوتاه کن،بعدهرماه انذازه ی یه بندانگشت کوتاه کن هم رشدش بهترمی ... همین فکرو دارم ولی شوهرم همون ی وجب هم نمیزاره شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
زرشکپلو_با_مرغ_مجلسی عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 17873 اخه تا شونه هام مشکی بشه قشنگ میشه بحثم این نیس ک عشقم...موهای خودم خیلی نرمه متوجه نشدم😁😓 🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱 کار خوب، کار درست نیست!!
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 ممنون از همکاریتون :) خواهش :)))فقط ی سوال شما ک مردی..من فاز این مردا ک مو بلند میکننو نمیدونم...یه مرده تو خیابون موهاش تا زانوهااااش بوداا شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
ابان_ماهی_ام عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 672 خواهش :))) فقط ی سوال شما ک مردی..من فاز این مردا ک مو بلند میکننو نمیدونم...یه مرده تو خیابون م ... منو داداش ۸ سالم یه مرد موبلند دیدیم به داداشم برخورد میگه این موهاشو بگیری بکوبونیش تو دیوار بعد میخنده میگه فکر کردم زنه انقد موهاش بلنده😉😂😂😂👧
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 حتما کوتاه کن 😚باش..من از بچگی فاز گیسوکمندو داشتم😓😓😅😅 شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 تا الان رنگ نکردمشون ییلدیز بازیگر سریال سیب ممنوعه اس چون چشام سبزه مثل اون دوست دارم موهام ر ... میدونم میبینم فیلمه رو...منظورم اینه اصلا رنگ نکن چون رنگ موی خودت ی چیز دیگه اس شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 چقدر من فوضولم به همه چی کاردارم😂😂😂قیافشم شبیهته یا فقط موهاش خخخخخ ینی عاشقت شدم😅😅ته چهرم...اره..تازه از اون قشنگتر😎😎😎الکی شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
ابان_ماهی_ام عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 672 میدونم میبینم فیلمه رو...منظورم اینه اصلا رنگ نکن چون رنگ موی خودت ی چیز دیگه اس میدونم اما خب ارزو بر جوانان عیب نیست صبر میکنم تاجایی کن تونستم جلوخودمو میگیرم رنگ نکنم😑👩🎨
ابان_ماهی_ام عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 672 خخخخخ ینی عاشقت شدم😅😅 ته چهرم...اره..تازه از اون قشنگتر😎😎😎الکی والا چرا دروغ بگم فوضولم😂😉
fawt_mmdi عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 6209 بخدا دکلره موی مرده اس هر کاری کنی خوب نمیشه😓😓😓 اصلا میدونید چرا دکلره کردم؟بگم اصلا دلتون واسم ... چرا کردی؟
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 منو داداش ۸ سالم یه مرد موبلند دیدیم به داداشم برخورد میگه این موهاشو بگیری بکوبونیش تو دیوار بعد می ... 😅😅😅خیلی ام موهاشون خوش رنگه لعنتیا شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 خوبه خرگوشی نمیبندن برادر من مردی گفتن زنی گفتن ۷😅😅😅😅😅خدا بگم چکارت نکنه یه لحظه تصور کردم شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎