2777
2789
عنوان

موهامممممم😶👀😻

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 66 پست
میدونم اما خب ارزو بر جوانان عیب نیست صبر میکنم تاجایی کن تونستم جلوخودمو میگیرم رنگ نکنم😑👩‍🎨

😅😅😅عزیزم

شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند.....                                                                                                                                                                                                     ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
چرا کردی؟

😓خب راستش...

مچ شوهرمو گرفتم دیدم داره با یه زنه لاس میزنه چند روزع..موهاش بلوند بود منم حالم از موی بلوند بهم میخوره رفتم اینطوری کردم موهای نازمو😔

شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند.....                                                                                                                                                                                                     ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😓خب راستش... مچ شوهرمو گرفتم دیدم داره با یه زنه لاس میزنه چند روزع..موهاش بلوند بود منم حالم از م ...

واااااااااااااااا این چ کارییییی بود کردیییییی ؟؟؟؟؟؟؟ چرا خواستی شبیه اوووون شیییی؟ 

فک کردی کار خوبی کردی؟ هم ب خودت اسیب زدی 

هم با این کارت اونو بیشتر یاد شوهرت انداختی . عکس موهاتو میدی؟

واااااااااااااااا این چ کارییییی بود کردیییییی ؟؟؟؟؟؟؟ چرا خواستی شبیه اوووون شیییی؟  فک کردی ...

باور کن😓😓😶😶دیگه کاراش برام مهم نیس

...

عکسشو دادم ک صفحه های اوله

شبیه اسکاج شده

چ موج داره خوشگلی چ رنگ خوشگلی 

سنتو بالا نبرد؟

منم موهام بده ولی چن وقته این کارارو کردم خیلی بهتر شد

ماهی 2 3 سانت بزن

اون چیزایی هم ک گفتم ب موهات بزن خیلی بهتر میش

منم شتباه کردم رنگو دکلره کردم

چ موج داره خوشگلی چ رنگ خوشگلی  سنتو بالا نبرد؟ منم موهام بده ولی چن وقته این کارارو کردم خیل ...

دیوانه ام دیگه....موج دار نیست ک موهام فر سیم تلفنیه 😍😍ولی دکلره اینجوریش کرده ک فر دیگه نمیشه😑

..چرا بابا خیلی تو سن تاثییر داره...