۰۰۰رها۰۰۰ مدیر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 عنوان موهامممممم😶👀😻 | مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 66 پست خواهرااا...فک کنید موهاتون فره و تا کمرتون بلنده و همه اشم دکلره اس ...دکلره اشم به پایه رسیده...کلا داغونم..بعد تا گوشم مشکی در اومده موهای خودم...حالا چیکار کنم؟شما باشید پسرونه میزنید؟اخه خیلی طول میکشه..دوست دارم همه اش مشکی شه خدااااا شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎 1398/12/08 | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 میدونم اما خب ارزو بر جوانان عیب نیست صبر میکنم تاجایی کن تونستم جلوخودمو میگیرم رنگ نکنم😑👩🎨 😅😅😅عزیزم شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 چرا کردی؟ 😓خب راستش...مچ شوهرمو گرفتم دیدم داره با یه زنه لاس میزنه چند روزع..موهاش بلوند بود منم حالم از موی بلوند بهم میخوره رفتم اینطوری کردم موهای نازمو😔 شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
fawt_mmdi عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 6209 😓خب راستش... مچ شوهرمو گرفتم دیدم داره با یه زنه لاس میزنه چند روزع..موهاش بلوند بود منم حالم از م ... واااااااااااااااا این چ کارییییی بود کردیییییی ؟؟؟؟؟؟؟ چرا خواستی شبیه اوووون شیییی؟ فک کردی کار خوبی کردی؟ هم ب خودت اسیب زدی هم با این کارت اونو بیشتر یاد شوهرت انداختی . عکس موهاتو میدی؟
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 واااااااااااااااا این چ کارییییی بود کردیییییی ؟؟؟؟؟؟؟ چرا خواستی شبیه اوووون شیییی؟ فک کردی ... باور کن😓😓😶😶دیگه کاراش برام مهم نیس...عکسشو دادم ک صفحه های اوله شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
fawt_mmdi عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 6209 شبیه اسکاج شده چ موج داره خوشگلی چ رنگ خوشگلی سنتو بالا نبرد؟منم موهام بده ولی چن وقته این کارارو کردم خیلی بهتر شدماهی 2 3 سانت بزناون چیزایی هم ک گفتم ب موهات بزن خیلی بهتر میشمنم شتباه کردم رنگو دکلره کردم
۰۰۰رها۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 900 چ موج داره خوشگلی چ رنگ خوشگلی سنتو بالا نبرد؟ منم موهام بده ولی چن وقته این کارارو کردم خیل ... دیوانه ام دیگه....موج دار نیست ک موهام فر سیم تلفنیه 😍😍ولی دکلره اینجوریش کرده ک فر دیگه نمیشه😑..چرا بابا خیلی تو سن تاثییر داره... شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند..... ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
فرشادخان عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 310 خواهش :))) فقط ی سوال شما ک مردی..من فاز این مردا ک مو بلند میکننو نمیدونم...یه مرده تو خیابون م ... والا خودمم درک نمیکنم نه ناخون بلند نه مو :)))