2777
2789
عنوان

موهامممممم😶👀😻

467 بازدید | 66 پست

خواهرااا...فک کنید موهاتون فره و تا کمرتون بلنده و همه اشم دکلره اس ...دکلره اشم به پایه رسیده...کلا داغونم..بعد تا گوشم مشکی در اومده موهای خودم...

حالا چیکار کنم؟شما باشید پسرونه میزنید؟اخه خیلی طول میکشه..دوست دارم همه اش مشکی شه خدااااا

شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند.....                                                                                                                                                                                                     ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه رنگ مشکی بزار روش 

اخه تا شونه هام مشکی بشه قشنگ میشه بحثم این نیس ک عشقم...موهای خودم خیلی نرمه

شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند.....                                                                                                                                                                                                     ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎

منم همین شرایط و داشتم پسرونه کوتاه کردم 

الان تقریبا بلند شده،ولی عمرا دیگه دکلره کنم😞

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨