2777
2789
عنوان

موهامممممم😶👀😻

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 66 پست

موی فر رو پسرونه بزنی یعنی هعععی چقدر باید صبر کنی....

سوال سختیه

من با اینکه موهام لختن و بلند بشن سریع به چشم میان ولی باز مو رنگ نمیکنم که مجبور نشم کوتاه کنم 

دکلره اخه نکن عزیزم

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبیه اسکاج شده

شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند.....                                                                                                                                                                                                     ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎

امسال خیلیا برا عید کوتاه کردن پسرونه زدن

منم موهام تاکمرم بود و تابستون هایلایت کرده بودم رفتم پسرونه زدم چون نمیتونستم نگهداری کنم و هی بعد شست و شو روغن زیتون و وازلین و غیره بزنم ک تازه جوابگوی موهای خشکم نبود و همش احساس سنگینی میکردم

فقط اینو بگم ک رااااااحت شدم از دستشون

تازشم همه میگن خیلی بهت میاد

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
اسی چقد طول کشید موهات انقد بلند شد؟چند سال

۳ یا ۴

شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند.....                                                                                                                                                                                                     ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎