2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعییه اون چو ن بچه داره دیگه زیاد بچه شما بهش نچسبه و شما چون بچه داشتید بجه اون بهت میجسبیده . من خودم قبل بجه دار شدنم عاشق خواهر زادم بودم بعدش فقط بجه خودم 

دخترم همه زندگیمه

کلان جاری فامیل نمیشه من از اول عروسیم انقدر کشیدم ازشون تازه دوتاشون خواهرن من غریب ولی الان باهاشون  فت امد دارم ولی میدونم هیچ وقت باهام با صداقت نیستن و حسادت دارن 

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
فقط یه کلام بگم اگه محلش بدی خیلی بی عرضه ای

این وسط شوهرمو چیکار کنم. اوایل که کلی باش دعوا کردم گفتم به بچت بی محلی میکنن تو نمیفهمی چرا. اونقد گیجه نمیفهمید و سعی می‌کرد کاراشونو توجیه کنه طرف داداشرو زمین نزارا

میدونم ولی اعصابم خورده اگه با خودم اینکارو میکرد بهتر میتونستم صاف کنم دلمو. نه اینکه برای بچم انقد ...

میدونم چی میگی عزیزم چون خودم مثل شما بودم خیلی به آدم فشار میاد

من یه برادر شوهر دارم سالی یه بار بچه های من و می بینه  وقتی هم می بینه هیچ احساسی نداره نسبت ب ...

اه عین من حالم از خودم بهم میخوره. البته بقیه میگن تو کار درستی کردی که همیشه خوب بودی باهاشون.  ولی چه فایده 

جاری منم فکر میکنه من بچشو چشم میزنم دروغ تحویل ادم میده در مورد بچش با این کارش حالم بد شد حسی که از پنهون کاریش گرفتم خیلی بد بود

خدایا ممنونم بابت هدیه زیبات😍😍
طبیعییه اون چو ن بچه داره دیگه زیاد بچه شما بهش نچسبه و شما چون بچه داشتید بجه اون بهت میجسبیده . من ...

خب نچسبه بچم  بهش. دعوا باید داشته باشه‌؟ یا یهویی بعد زایمانم بره گمو گور کنه خودشو 🤔

اه عین من حالم از خودم بهم میخوره. البته بقیه میگن تو کار درستی کردی که همیشه خوب بودی باهاشون. &nbs ...

آره کار درست و شما کردی واقعا چون بچه این وسط چه گناهی داره،،،اما گاهی اوقات محبت زیادی باعث میشه طرف فکر کنه وظیفه ست 

جاری منم فکر میکنه من بچشو چشم میزنم دروغ تحویل ادم میده در مورد بچش با این کارش حالم بد شد حسی که ا ...

اینم همینه مثلا من میگفتم به بچش قشنگ ناز نازی ماشالله چه خوش اخلاقه بچت یهو میزد به تخته😐

اینم همینه مثلا من میگفتم به بچش قشنگ ناز نازی ماشالله چه خوش اخلاقه بچت یهو میزد به تخته😐

اره منم تازه بچمو از دست داده بودم با این کارش خیلی گریه کردم

خدایا ممنونم بابت هدیه زیبات😍😍