2777
2789
عنوان

بیاین😔😔😔😔

582 بازدید | 49 پست

سلام بچه ها کمکم کنید لطفا همشو پست اول میگم ببخشید طولانیست 36 سالمه مجردم سه ساله برای ازدواجم دعا میکنم نمیشه که نمیشه چهله ی زیارت عاشورا دعای توسل دعای مقاتل حدیث کسا سوره یس مزمل حشر واقعه الرحمن احزاب حشر ذاریات طلاق شرح حدید صف تغابن اعلی اسرا جمعه طه 9 روز دعای توسل 14 روز حدیث کسا 14 روز سوره واقعه 40 روز هر روز یکبار سوره طه 21روز هرروز یکبار سوره طه یکهفته هر روز سه بار سوره طه 40 روز هر روز 133بار دعای یاکاشف الکرب هم وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین ی60یس در یه روز خوندم جواب نگرفتم ظاهرم در نیست قدم165وزنم 57 سفیده ام چشم رنگی ام (آبی )اینارو گفتم که فکر نکنید مشکل ظاهرمه مشکل بابامه هر خواستگاری میاد به یه بهانه ای بدون مشورت با من و بقیه رو میکنه تا چندوقت پیش خواستگار داشتم ولی حالا دیگه خواستگار هم ندارم😢😢😢😢واقعا نمیدونم چه غلطی بکنم به نظرتون چیکار کنم وقتی چیزی بهش میگیم البته مامانم من جرعتشو ندارم میگه حالاحالاها وقت دارم ازدواج کنم 😢😢😢😢😢

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی رو بگو با بابات صحبت کنه

مثلا مادربزرگ عمه عمویی چیزی بگه این چه وضعشه

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
چقد دعا خودندی سرم گیج رف

آره ولی جواب ه هیچکدومو نگرفتم😢😢😢

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
تک دختری ک انقدر بابات حساسه؟

آره تک دخترم 

میدونی اول برو برا خودت سرکتاب باز کن ببین بختت بسته نیست

بعدش ب یکی ک بابات ازش حرف شنوی داشته باشه بگین باها بحرفه

گناه دارین

من این آرامش محضو ب تو مدیونم اینروزا خدایا دوستتدارم برای هر آنچه که بخشیدی
برو سر کار..برو تو اجتماع دیده بشی..

اجازه نمیده 

عزيزم چرا با پدرت صحبت نميكني هر چي سنت بالا بره خوب احتمالش هس كيفيت خواستگارات بياد پايين شجاعت داشته باش يا باهاش حرف بزن يا اينكه خودت دست به كار شو همكاري همكلاسي دوستي بابات رو تو عمل انجام شده قرار بده

خب عزیزم مقصر باباته خدا چکار کنه بیشتر تو چشم باش به خصوص مکان های مذهبی اینا از یه بزرگتر بخواه به بابات نصیحت کنه

شرعا و قانونا اگه پدر بدون دلیل مخالف ازدواجت دختره بشه خودش میتونه بره ازدواج کنه

ان شاءالله به زودی میای میگی خدا کمکم کرده اینم بگم ولی اصلیت خداست اون بخواد هیچ کس جلو دار نیست فقط به خودش امیدوار باش به سر سوزنی هم به کسی امید نبند ولی حتما اون دوتا کار بالا رو بکن

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍