سلام بچه ها کمکم کنید لطفا همشو پست اول میگم ببخشید طولانیست 36 سالمه مجردم سه ساله برای ازدواجم دعا میکنم نمیشه که نمیشه چهله ی زیارت عاشورا دعای توسل دعای مقاتل حدیث کسا سوره یس مزمل حشر واقعه الرحمن احزاب حشر ذاریات طلاق شرح حدید صف تغابن اعلی اسرا جمعه طه 9 روز دعای توسل 14 روز حدیث کسا 14 روز سوره واقعه 40 روز هر روز یکبار سوره طه 21روز هرروز یکبار سوره طه یکهفته هر روز سه بار سوره طه 40 روز هر روز 133بار دعای یاکاشف الکرب هم وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین ی60یس در یه روز خوندم جواب نگرفتم ظاهرم در نیست قدم165وزنم 57 سفیده ام چشم رنگی ام (آبی )اینارو گفتم که فکر نکنید مشکل ظاهرمه مشکل بابامه هر خواستگاری میاد به یه بهانه ای بدون مشورت با من و بقیه رو میکنه تا چندوقت پیش خواستگار داشتم ولی حالا دیگه خواستگار هم ندارم😢😢😢😢واقعا نمیدونم چه غلطی بکنم به نظرتون چیکار کنم وقتی چیزی بهش میگیم البته مامانم من جرعتشو ندارم میگه حالاحالاها وقت دارم ازدواج کنم 😢😢😢😢😢
فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد..... باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
عزيزم چرا با پدرت صحبت نميكني هر چي سنت بالا بره خوب احتمالش هس كيفيت خواستگارات بياد پايين شجاعت دا ...
مشکلم اینه که حالا عاشق نشدم دوست پسر نداشتم و ندارم بعضی وقتا میگم کاش منم مثل همه دوس پسر داشتم باهاش مزدوج میشدم
فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد..... باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
رک جلوه وایسا ولی بی احترامی نکن بگو اون دنیا بهم مدیونی
حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
برو تو اجتماع قشنگ شیک سروسنگین به خدا امید داشته باش ولی نزار پدرت مانع بشه فوقش اجازه نداد برو دادگاه خودت ازدواج کن حق شرعیته
حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍