2777
2789
عنوان

بیاین😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 49 پست

الهی بگردم دانشگاهم نذاشتن بری ، خیلیییی وحشتناکه وحشتناک ، خواهرم منم پارسال تو ۳۶ سالگی ازذواج کرد منتها ما ازادیم ازاااااد،نه مامانم بفکرش بود نه بابام ، خواستگارم راه نمیدادن ، ولی خودمون اشنا شیم بخوایم مخالفتی ندارن ، دانشگاهم رفتیم ، شاغلم هستیم ، 

ینی چی که گفتن فرصت داری، بگو میدونین من الان باید بچه دار شم ، ازدواج تو چهل سالگی هم بله هست و میشه ولی چرا وقتی زودترش میشه مانع میشن ، اوونم با این محدودیت 

یادخالم افتادم الان ۴۵ سالشه و مجرد 😔😔😔😔 دقیقا پدر یزرگم مثل شما 

مامانمو خاله هامم مامادربزرگشون عروسشون کرده بود ، وگرنه مادربزرگ خودم زنی نادان و ظالم بیش نیست. 

ادم ها نیاز دارن ، اه ، رفترو اعصابم این متن رو خوندم. 

خاله منم عمری مثل شما ذکر و اقسام دعاهارو خوند ولی هیچ... اوونارو بیخیال شو، عقل داشته باش با جدیت بایست ، برو مشاوره ، شده دعوا راه بنداز حقتو‌بگیر پس فردا چهل هم رد کردی و تنها موندی همون پدر سرکوفتت میکنه ، نکنه هم ، جواب دوره میانسالی و تنهاییتو میده؟ ارههههه؟ 😖😖😖

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیاطی و آرایشگری مدرکشو دارم

خوب عزیزم برو دنبالش رک به پدرومادرت بگو مدیونم هستید حلالتون نمیکنم

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

منم همین مشکل رو دارم

دیگه البته مدتی هست کسی نمیاد

ولی هر کی میومد اینقدر پدر و مادرم تووی‌ دلم‌ رو خالی می کردن که فقط خودم رو توو راه پله های دادگاه و بدبخت  شده و از دست داده تصور می کردم....

منم ۳۵ سالمه

الان واقعا توو سن ما ازدواج خطرناکترم هست....ریسکش بالاتره

اگه دعانویس خوب میشناسین شمارشو بدین

عمه من ۳تا دختر داشت که هرخواستگاری میومد شوهرش اجازه نمیداد ومخالفت میکرد.رفتن سرکتاب باز کردن وفهمیدا که عمشون بختشونو بسته بوده.دعا گرفتن باور کن توچند ماه نشده واسه ۳تاش خواستگاراومدباباشون راضی  وازدواج کردن

میدونی...بحث لیاقته.قورباغه روووو ...روی تشت طلاهم که بذاری میپپپپره تومرداب...