2777
2789
عنوان

به دلتون چی میاد

91 بازدید | 10 پست

شوهرم خوب میشه زیاد بستری نمیشه میاد خونه صبح قلبش درد گرفت رفتیم بیمارستان تو رو خدا دعا کنید شوهرم زیاد بستری نشه بیاد خونه مامانم پارسال از دست دادم میترسم تو خدا دعا کنید زودی مرخص بشه بیاد ان شاالله به خواسته های دلتون برسید🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاءالله که خوب میشه و برمیگرده پیش خانوادهمشکل قلبش چیه؟

ممنون عزیزم رگ قلبش گرفته بود نفسش بالا نمی اومد گلوش خشک میشد عرق سرد میکرد فشارش بالا بود رفتیم بیمارستان خون که ازش گرفتن بهتر شد گفتن باید آنژیو بشه گفت سکته رد کرده الان من بیمازستان نیستم چون یه هاپو دارم اومدم خونه برادر شوهرم اونجاست وای دارم دق میکنم

ممنون عزیزم رگ قلبش گرفته بود نفسش بالا نمی اومد گلوش خشک میشد عرق سرد میکرد فشارش بالا بود رفتیم بی ...

حتما مراقب تغذیه ش باشید

پیاده روی و ورزش رو بیاره تو برنامه روزانه

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

نگران نباش چیزیش نمیشه فقط باید از حالا یکم ب سلامت قلبش توجه کنه رعایت کنه

ممنون عزیزم خدا از زبونت بشنوه وای از دست شوهر من از بس قلبش مهربون دلش بحال همه میسوزه مخصوصا اونهای که بچه دارن دوست خیر ندیده اش گفت بیا شریک بشیم شوهر منم بخاطره دخترش شریکش شد پولش داد یه رسید ازش نگرفت حالا هر چی میگه برج پولی که قرار بود سربرج بزنی بزن همش از زیرش در میره شوهر منم یکماه داره خود خوری میکنه هر چی من بهش گفتم بهش پول نده قبول نکرد بخدا چند تا نشونه خدا فرستاد بازم اهمیت نداد ۵۰۰ میلیون دو دستی داد بهش خدا میدونه پول رو میده یا نه هی