لیلیان جون ، کی گفته عقب تری ، اصلا کسی جلوتر عقب تر نیست ، هرکس تو حرفه خودش بهترینه
اگه من از خودم و شرایطم گفتم بخاطر این بود که آدم تو شرایط مختلف باید انعطاف پذیر باشه
بالاخره باید از یه جایی شروع کرد
من نمیگم تا بد توی کار پایین درجا بزنی اینجا یا اینکه پیشرفت نکنی
منظور اینه که هر چی تو ایران بودیم و هر تجربه و تلاشی که کردین برای این بوده که از اونها اینجا استفاده کنیم و بجای از صفر شروع کردن از یکم الای صفر شروع کنیم
اتفاقا من موافق مهاجرت به هر قیمتی نیستم
درست برعکس به نظرم مهاجرت برای هر عکسی مناسب نیست و هر کسی برای مهاجرت ساخته نشده
بسیار کار پیچیده و سختیه ولی آرمانها و دلایل آدمها با هم متفاوته من تو وبلاگم نوشتم برای چی مهاجرت کردم
من خطابم به اونهایی که فکر میکنن چون تو ایران کاره ایی بودند و یا شغل بالایی داشتن اینجا هم باید همون کار رو از اول شروع کنند
اینطور نیست باید از اول شروع کنند و خودشونو ثابت کنند
من خودم بخاطر دیدی که تو ایران در زمان کارم پیدا کردم باور کن رفتم اون دو روز سر کار تو رستوران کلی چیز راجع به بیزینس رستوران داری یاد گرفتم نه آشپزی ! :)
منظورم اینه که من سریع دخل و خرج یارو رو فهمیدم و اینکه چطوری میتونی یک بیزینس موفق و یا نا موفق داشته باشی
من تا سود و زیان یارو رو درآوردم چون دنبال اینم که بتونم فرصتها رو بشناسم و کار خودم رو اینجا راه بندازم نه اینکه کارمند باشم
آدمها با هم فرق میکنند من تو ایران خودم بازاریابی کردم که بد شدم مدیر یک تیم بزرگ ؛ همین جوری نپریدم مثل بعضی از مدیران ایرانی تو یه پست بالا !!

بخاطر همین میگم کار واسم عار نیست ، ترجیح میدم در حرکت باشم تا راکد بمونم :)))))))
سپیا ( سپیده ) واسه من یک نمونه موفقه الان ، میدونید چرا ؟! چون تمام تلاششو کرد و بالاخره رفت سر کار داوطلبانه تو رشته دلخواهش . و من مطمئنم که حتما اگه کارش خوب باشه استخدامش میکنند همونجا . چون داره تموم سعی شو می کنه :)))