2777
2789
عنوان

کرم ضد لک و روشن کننده بسیار قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 473896 بازدید | 130 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام‌اگ دنبال یک لایه بردار کاملا ارگانیک با اسید میوه هستید که درحین لایه برداری کلاژن سازی کنه و خطوط پنجه کلاغی را بطور چشمگیر گاهش بده کرم ارتری فکتور فوراور آمریکا  پیشنهاد میدم دوستان خواهشا کسانی ک‌مشکل هزینه ندارن و دنبال برند عالی و بدون عوارض و بازگشت هستن واتساپ پیام بدید  یا تماس بگیرید برای مشاوره و ثبت خرید 09010183025

سلام درود لطفا بخونید ۰۹۳۹۰۲۶۵۸۸۶ به اقایی هست طب سنتی خیلی معروف قدیمی برای لک صورت ریزش مو داروی گیاهی دست ساز درست میکنه فوق اثر بخش بی نهایت تاثیر بخش معجزه میکنه شبیش هیچ جا نمیتونین ببیین به دوستانم یه کمکی کرده باشم

سلام درود لطفا بخونید ۰۹۳۹۰۲۶۵۸۸۶ به اقایی هست طب سنتی خیلی معروف قدیمی برای لک صورت ریزش مو داروی گیاهی دست ساز درست میکنه کارشون معرکه هست فوق اثر بخش بی نهایت تاثیر بخش معجزه واقعی میکنه شبیه این پماد هیچ جا نمیتونین ببیین پیداکنین هدف ازاین پیام به دوستانم کمکی کرده باشم

1399/12/06

این کرم های گیاهی که به این زودی روشن و صاف میکنن دارای هیدروکینون هستن که برای استفاده ی طولانی مدت خیل مضر هستن‌. و چون این مواد رو دارن بعد قطع دوره ی درمان لکه ها برمیگرده. و یه جورایی  هم پوست متعاد میشه یعنی چون به یکباره نمیتونی قطع کنی نیاز مبرم میبینی که بزنی.

شاید یکی بخواد یه هفته بره مسافرت و نتونه بزنه و این کرم چون گیاهیه و زود خراب میشه نمیتونی ببری اونوقت یه هست که لکه هات به یکباره با ملانین بیشتر برمیگردن.

خود من استفاده کردم صورتم دو هفته ی اول ۷۰ درصد فرق کرد ولی بعدا که فهمیدم چقدر مضره سعی کردم یواش یواش قط کنم ولی دوباره شد عین روز اول.

درسته از این کرمی نبود که خانم عکس گذاشتن.

ولی ترکیبات همه ی گیاهی ها یکیه.فقط سازندشون فرق داره.

عین ماست  محلی که موادش یکین ولی تولید کننده فرق دارن😁😁

بنظر من قدر پوست لکه دارتون رو بدونید. و هرچیزی میخرید از داروخانه تهیه کنید.

این گیاهی ها حتی بعضیاشون گمنام هستن ادم نمیدونه کجا پگیر بشه.

من دوستم اورده بود برام فروشنده این کرم ها هست.

روزی که اورد گفت هر اتفاقی برای پوستت بیفته بیا یقه ی منو بگیر.وقتی ماجرا رو گفتم بهش الان ۴ یا ۵ ماهی میشه که سراغ منو نگرفته.

حتی نیومد به وضع صورتم یه نگاه بندازه.گم و گور شد.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

سلام ، من سرم ضد لک کانادایی تایتان رو استفاده کردم ، به همراه سرم رتینول همین برند ، عالی جواب داد رو صورتم ، لک های چندین سالم رو برد همه رو ، لینکش رو این زیر می گذارم براتون

https://mahziba.com/product/سرم-ضد-لک-و-روشن-کننده-پوست-تایتان

https://mahziba.com/product/retinol-serum-titan-cosmetic

برای اینکه لکه ها بر نکردن باید ۶ ماه ادامه بدین

اصلن استفاده نکنیدمن چندماه  استفاده کردم وقتی گذاشتم کنارصورتم داغون شدنزدیک به یکساله کلی هزینه کردم واسه پوستم که بهتربشه 

این کرم های گیاهی که به این زودی روشن و صاف میکنن دارای هیدروکینون هستن که برای استفاده ی طولانی مدت ...

دقیقا همین بلا هم سر من اومد الان هرکس که تبلیغ کرم دست ساز میکنه میدونم الکیه و به همه هم میگم نخرن