2777
2789
عنوان

کرم ضد لک و روشن کننده بسیار قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 474083 بازدید | 130 پست
این کرم های گیاهی که به این زودی روشن و صاف میکنن دارای هیدروکینون هستن که برای استفاده ی طولانی مدت ...

منم همین بلا سرم اومده الان پوستم خیلی داغون شده نمیدونم چکار کنم،پوستم خیلی تیره شده🥺

منم همین بلا سرم اومده الان پوستم خیلی داغون شده نمیدونم چکار کنم،پوستم خیلی تیره شده🥺

من میخام یه دوره پک ابرسان و روشن کننده و اسکراب استفاده کنم .

ولی موندم چه مارکی بزنم ۰ فعلا دارم پولامو جمع میکنم.

ضمنن سفید اب رو پودر کن گلاب بریز روش بزار بمونه یه شب .

دو بار در هفته صورتت رو اسکراب کن واقعا عالی میشه.

همیشه یه ظرف تو حموم داشته باش.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من سرم لايه بردار مِتُد استفاده كردم  دكتر واسم نوشت رنگ سبز براي چين و چروك هست رنگ صورتي براي لك و سفيد كننده خيلي عالي و شركتي هست ميتونيد از داروخونه تهيه كنيد 

سرم aha method 15

چون نميشه به دست ساز اعتماد كرد من خيلي دكتر رفتم خداروشكر از اين سرم راضي هستم در ضمن براي  منافذ باز هم عاليه  👍 اين شركتي هست شركتم براي باباي من نيس كه بخوام تبليغ كنم يك برند خارجي هست كه داروخونه هاي ايران پُر ميكنن من براي رضاي خدا پيشنهاد كردم استفاده كرديد راضي بوديد التماس دعا دارم 💞

سلام من لک ملاسمایی داشتم بخدا بیش از چندتا دکتر فوق تخصص رفتم که بی فایده بود و نتیجه نگرفتم تا اینکه منشی یه دکتر شماره یکی رو بهم داد که مهاباد بود ازش یه کرم ضدلک و سرم گرفتم باورتون‌نمیشه بخدا معجزه دیدم طی ۲دوره کل لک هام از بین رفت شمارم میزارم اسمشو نمیدونم کسی خواست ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

سلام دوستان من سرم لايه بردار مِتُد استفاده كردم  دكتر واسم نوشت رنگ سبز براي چين و چروك هست رن ...

سلام عزيزم ميشه واسه لك كمر هم ازش استفاده كرد؟لايه برداره قوي هستش سوزش داره و پوسته ريزي؟

سلام بچه ها ، یه سرم ضد لک و روشن کننده و آبرسان خیلی قوی بهتون معرفی می کنم ، عالی هست از هر نظر ، من استفاده کردم به شدت راضی بودم ، کانادایی هست ، لینکش رو براتون میزارم

پس اگه لایه بردار نیست و تمام مشکلاتی که گفتین حل میکنه کرمتون شفا دهنده به حول و قوه الهی مشکلات پو ...

دکتری که به شما اینو گفته بسیار اشتباه کرده من دانشجو دکتری مهندسی پزشکی بایو متریالم دقیقا میشه علم مواد بدون لایه برداری هم پوست روشن و لک از بین میره اما باید مشتقات کرم بدونم  ولی اینطور نیست همه کرم های روشن کننده لایه برداری کنن

عزیزم کرم من اصلا لایه بردار نیست به هیچ وجه پوست رو نازک نمیکنه

پس حتما کورتون داره. وگرنه اگه روش ب این سادگی بود ک شما میتونی حتما کمپانی های فرانسه هم میتونستن ی چیزی تولید کنن ک سه سوته صورت سفید کنه 

عزیزم ما نمایندگی شرکت کرمهای گیاهی برنز هستیم سوالی باشه در خدمتیم.سفارش تک و تعداد داریم

Cream_organic_bronze@

این آدرس اینستای ما است 

شماره موبایل:

۰۹۱۷۳۶۸۸۲۹۲

۰۹۳۹۳۶۸۸۲۹۲