2777
2789
عنوان

کرم ضد لک و روشن کننده بسیار قوی

474048 بازدید | 130 پست

سلام خانوما

من کرم ضد لک  و روشن کننده پوست دارم با مصرف این کرم گیاهی در عرض 2ماه تمام لک های صورت
، جای جوش ها👌
، کک و مک👌
و لک های بارداری از بین میرود 👌

همچنین چروک های سطحی پوست هم از بین می رود.
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
مناسب برای درمان آفتاب سوختگی و تیرگی پوست رو درمان می کند.👌

نرم کننده پوست های خشک هم هست👌

تیرگی دور چشم را از بین میبرد.👌

ضمنا پوست رو تا چند درجه روشن تر میکنه👌

کرم سفید کننده بیکینی و زیر بغل هم داریم

دست سازه قیمتش ۱۰۰هزار

تماس ۰۹۱۹۸۸۰۰۶۹۸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرم های دست سازی که به دوماه تمام مشکلات پوست حل کنه و روشن کنه و رد جوش ببره لایه بردار قوی توروخدا به مردم این چیزا رو ندین من چند ماه از این کرما استفاده کردم الان یک سال تحت نظر دکتر پوستم 

پوستم به شدت نازک و داغون شده لااقل به مردم بگین که اینا لایه بردارن یکی مثل من تجربه نداشته باشه بیچاره میشه و باید یکسره بره دکتر پوست

نه میخوام فقط بدونم چطور باید به محصولات دست ساز اعتماد کرد

هیچ اعتمادی به محصولات دست ساز نیست عزیزم پوست من به چند ماه مثل آینه شد بخدا به حدی سفید و یکدست شده بود هرکی میدید میگفت معجزه شده انقدر پوستت صاف و عالی شده ولی الان بعد یکسال هنوز وقتی صورتم میشورم نمتونم با حوله خشک کنم میسوزه 

کرم های دست سازی که به دوماه تمام مشکلات پوست حل کنه و روشن کنه و رد جوش ببره لایه بردار قوی توروخدا ...

دقیقا

بعد هم بعد از قطع کرمها لک ها برمیگردن و تضمینی برای رفع دائمی لک ها نیس

دقیقا بعد هم بعد از قطع کرمها لک ها برمیگردن و تضمینی برای رفع دائمی لک ها نیس

بله گلم من که تمام مشکلاتی که پوستم داشت برگشت به اضافه اینکه انقدر نازک شده که میترسم به صورتم دست بزنم قرمز میشه 

کرم های دست سازی که به دوماه تمام مشکلات پوست حل کنه و روشن کنه و رد جوش ببره لایه بردار قوی توروخدا ...

عزیزم کرم من اصلا لایه بردار نیست به هیچ وجه پوست رو نازک نمیکنه

بله گلم من که تمام مشکلاتی که پوستم داشت برگشت به اضافه اینکه انقدر نازک شده که میترسم به صورتم دست ...

شما چه کرمی استفاده کردی که اینقدر ناراحتی؟! اصلا مگه کرم منو استفاده کردی؟

شما چه کرمی استفاده کردی که اینقدر ناراحتی؟! اصلا مگه کرم منو استفاده کردی؟

اسم کرمش برنز بود کرم روز و شب و لیفت داشت پوستم مثل آینه شد بعدش دیدم فاتحه پوستم خوند رفتم دکتر متخصص پوست بهم گفت تمام کرم های روشن کننده و ضدلک لایه بردار 

کرم شمارو استفاده نکردم ولی چون روشن کننده معلوم لایه بردار