2777
2789
عنوان

کرم ضد لک و روشن کننده بسیار قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 474074 بازدید | 130 پست
نه عزیزم دکتر نیستم جواب های من بخون متخصص پوست بهم گفت تمام کرم های روشن کننده و ضدلک لایه بردارن ب ...

شما تجربه بدی داشتی دلیل نمیشه بیای حرص تو سر من خالی کنی مشتریامو پروندی راحت شدی حالا

شما تجربه بدی داشتی دلیل نمیشه بیای حرص تو سر من خالی کنی مشتریامو پروندی راحت شدی حالا

من حرصم خالی نکردم عزیزم واقعیت گفتم درست شما اطلاعاتت بالاست و مثل من نیستی ولی به اولین داروخونه هم که رفتی بپرس کرمی دارین که روشن کننده و ضدلک باشه و لایه بردار نباشه اگه گفت آره هرچی خواستی بگو 

مردم چه گناهی کردن که بیان پولشون بدن به این کرمای دست ساز پوستشونم داغون بشه قرار نیست شما بخاطر اینکه مشتریات نپرن راستش بهشون نگی من واقعیت گفتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما من درباره ضد لک خیلی تحقیق کردم.    نمیتونم بگم دقیقا برای شما کدوم مناسبه!! من پیشنهاد می‌کنم از این سایت که فهرست بهترین کرم های ضد لک و گذاشته استفاده کنید.   امیدوارم به نتیجه برسید

سایت:  https://plink.ir/uFlto

سلام بچه ها از محصولات صد درصد گیاهی تراست استفاده کنید.کرم ضد لک فوق العاده ای داره .محصولات دیگه ای هم داره .فوق العاده ان .برای خرید به پیج اینستاnaturalcream2019 مراجعه کنید..واقعا درمانی هستن

سلام عزیزم من مشاور پوست و مو هستم مشاوره خواستی بیا واتساپ،۰۹۰۳۶۲۳۵۲۰۳

مرسی گلم من تازه پوستم خوب شده ریسک نمیکنم که محصولات ناشناخته رو امتحان کنم کرمای قبلی هم که من استفاده میکردم گیاهی بود پوستم داغون کرد😢