2777
2789
عنوان

یوسف ویونس

458 بازدید | 36 پست

دخترداییم ودوتا برادر همزمان ازش خواستگاری کردن میگه نمیدونه زن یوسف بشه یا زن یونس دختردایی بیست و هشت سالشه یوسف سی ودوسالشه و یونس سی سالشه به من میگه تو کمک کن توی انتخاب بهش چی بگم هردوتاشون هن توی سوپرمارکت باباشون کارمیکنن و باید بره توی ساختمون مادرشوهر زندگی کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن یعقوب بشه (پدر پسرا)

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

داداشا غیرت ندارن همزمان از یکی خواستکاری کردن؟؟ اکه زن یکیشون بشه تا اخر عمر چشمش تو چشم اون یکی خواستکارشه. پسرا چخ دیونه ان؟ دختر کم نیست که هر دو تا از یکی خواستگاری کردن

واااا یعنی دوتا برادرا عاشقش شدن 🤣🤣🤣

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

وقتی بینشون مردده یعنی بعد ازدواج ممکنه فکر کنه اشتباه انتخاب کرده و کاش با دیگری ازدواج میکرد. از اونجا که هر دو بهش علاقه دارن ممکنه بعد از عروسی و با ایجاد کوچیکترین اختلاف زناشویی، رابطه ی نادرستی بین برادرشوهر و زن داداش شکل بگیره. به نظر میاد هم این نوع خواستگاری اشتباهه و هم پذیرفتنش

کج کلاه خان یارمه