2777
2789
عنوان

زندگی لاکچری

625 بازدید | 33 پست

نی نی دوست دارم وبه یه زندگی شیک علاقه دارم ،یه زندگی با کلاس ،حتی اگه تو سن بالا عروسی کنم ،دوست دارم در رفاه باشم حتی اگه عشقی نباشع ،کلاس  و آرامش برام مهمه ،به نظرتون درسته ؟چون خانوادم بام مخالفن راجب خواستگارا میزارم سن بالاتر با یه سن بالا ی لاکچری عقد کنم ،هر چند دوستام عقد کردن ،خوبه آیا ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بهترین جای دنیا آغوش مردیه که باعث آرامشت باشه نه صرفا با پول با اخلاق و عشقش

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

لاکچری؟! سخته پیدا کردنش! باید خیلی خوشگل باشی و یا از ی خانواده ی خوب و درست و حسابی باشی یعنی وضع مالی تون خوب باشه. در غیر این صورت باید خوش شانس باشی که ی مرد پولدار گیرت بیاد! 

منم ب همین امید نشستم منتظر و هنوز منتظرما گفتم گول نخوری 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

عزیزم اونوقت تو زندگیت جای عشق بسیار خالیه

ولی به نظرم اشکال نداره اگه کمبود عشق برات مسعله نشه.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

اینکه آرزوی مرد لاکچری داشته باشی خیلی خوبه ولی آیا خودت هم فاکتورهایی که مرد لاکچری رو ترغیب کنه بیاد بگیردت داری؟ حالا چه سن بالا چه سن پایین

مرد لاکچری هم زن باکلاس و زیبا و خوش اندام و تحصیلکرده و...میخواد

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
لاکچری؟! سخته پیدا کردنش! باید خیلی خوشگل باشی و یا از ی خانواده ی خوب و درست و حسابی باشی یعنی وضع ...

دقیقن همینطور که گفتی هستم ،خیلی خوشگل ویه خونواده ی درست وحسابی با یه وضع مالی ماشالله خوب

عزیزم پرشین وی رو بخون خانومه دنبال لاکچری بود اومد ولی یه سال بعد جدا شدن قسمت حوادث دیروز خوندم اقهه همه چی تمام پول خونه ماشین ویلا ماه عسل خارج دهن خانومه بسته شد به ارزوش رسیده بود ولی تازه مشروب خوری و بی بندوباری و لش بودن اقا رو شود