نی نی دوست دارم وبه یه زندگی شیک علاقه دارم ،یه زندگی با کلاس ،حتی اگه تو سن بالا عروسی کنم ،دوست دارم در رفاه باشم حتی اگه عشقی نباشع ،کلاس و آرامش برام مهمه ،به نظرتون درسته ؟چون خانوادم بام مخالفن راجب خواستگارا میزارم سن بالاتر با یه سن بالا ی لاکچری عقد کنم ،هر چند دوستام عقد کردن ،خوبه آیا ؟
چون توقعات زیاد دارن خودمون هم جوونیم ولی در حد تعادل خواسته داریم
خیلی از مردای جوون مشکل دار شدم فقط زنا چمشونو روشون میبندن،ما شوشتری هستیمو بمون میگن اگه شوهرتون با دختر بود یا روتون زن گرفت نباید جداشین کلن پسر پرستن
البته زن هم باید در بوجود آمدن آرامش زندگیش نقشش پررنگتر از مرد باشه
هیچکی زن نمیگیره که مثل عروسک بزاره لبه طاقچه هر روز ناز و بوسش کنه زن باید خودش ایده آلها را خلق کنه
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
البته زن هم باید در بوجود آمدن آرامش زندگیش نقشش پررنگتر از مرد باشه
هیچکی زن نمیگیره که مثل عروسک بزاره لبه طاقچه هر روز ناز و بوسش کنه زن باید خودش ایده آلها را خلق کنه
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ