2777
2789
عنوان

زندگی لاکچری

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 33 پست
[QUOTE=122734538]پدر نداشتم اصلا[/QUOTE آها بخاطر همینه

خانوادمم روی اختلاف سنی خیلی حساسن اما من کشش وحشتناک به سن بالای پولدار دارم

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم شوهری کع نتونه برات زندگی لوکس فراهم کنه بهتره بره بمیره اه اه من دلم یک زندگی لوکس شیک می خواد مثل آنیتا و راجر  منتها تو یک آپارتمان کوچولو نزدیک به محل کار  با امکانات نظیر غذای آماده ، آشپزخونه ، راحتی ، پذیرایی و اتاق خواب  مد روز مثلا تو آشپز خونه ام باید سرخ کن ، غذا ساز چند کاره ، کتری برقی ، پلوپز ، با سرویس ظرف و ظروف(4تا ) ، میز ناهارخوری کوچک لوکس ، فرش های خوشگل  که مال راحتی و اتاق خواب ساده با طرح های انتزاعی ، بعد مال پذیرایی یا شاه نشین پر نقش نگار و ایرانی با مبلمان منبت کاری پذیرایی ، لوسترهای انتزاعی باز مال راحتی و چلچراغی مال پذیرایی ، پرده ها و مبلمان باید برای قسمت پذیرایی سوزن دوزی شده باشند مجلل و برای بخش راحتی یه مبل تخت خواب شو  عین پذیرایی  کوسن داشته باشه منتها  نگین کاری نشده باشه ، تخت خواب تو اتاق خواب و کتابخونه کوچک و میز تحریر سرویس خواب بچه پرده دار سرویس ظرف و ظروف برای پذیرایی و راحتی باید متفاوت باشه و ضمنا گلدان های فانتزی خوشگل چه مجلل منقش کاری چه فانتزی خوش طرح مجسمه و ساعت های رومیزی ، لپ تاپ و گوشی تلفن برای هر یک از اعضای خونواده  ، آیفون تصویری دوکاره هم آیفون هم تلفن منزل ، یخچال پر با  قاب عکس هایی که بعضی هاش آلبوم خونوادگی بعضی هاش هم نقاشی