2777
2789
عنوان

زندگی لاکچری

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 33 پست
[QUOTE=122734538]پدر نداشتم اصلا[/QUOTE آها بخاطر همینه

خانوادمم روی اختلاف سنی خیلی حساسن اما من کشش وحشتناک به سن بالای پولدار دارم

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به نظرم شوهری کع نتونه برات زندگی لوکس فراهم کنه بهتره بره بمیره اه اه من دلم یک زندگی لوکس شیک می خواد مثل آنیتا و راجر  منتها تو یک آپارتمان کوچولو نزدیک به محل کار  با امکانات نظیر غذای آماده ، آشپزخونه ، راحتی ، پذیرایی و اتاق خواب  مد روز مثلا تو آشپز خونه ام باید سرخ کن ، غذا ساز چند کاره ، کتری برقی ، پلوپز ، با سرویس ظرف و ظروف(4تا ) ، میز ناهارخوری کوچک لوکس ، فرش های خوشگل  که مال راحتی و اتاق خواب ساده با طرح های انتزاعی ، بعد مال پذیرایی یا شاه نشین پر نقش نگار و ایرانی با مبلمان منبت کاری پذیرایی ، لوسترهای انتزاعی باز مال راحتی و چلچراغی مال پذیرایی ، پرده ها و مبلمان باید برای قسمت پذیرایی سوزن دوزی شده باشند مجلل و برای بخش راحتی یه مبل تخت خواب شو  عین پذیرایی  کوسن داشته باشه منتها  نگین کاری نشده باشه ، تخت خواب تو اتاق خواب و کتابخونه کوچک و میز تحریر سرویس خواب بچه پرده دار سرویس ظرف و ظروف برای پذیرایی و راحتی باید متفاوت باشه و ضمنا گلدان های فانتزی خوشگل چه مجلل منقش کاری چه فانتزی خوش طرح مجسمه و ساعت های رومیزی ، لپ تاپ و گوشی تلفن برای هر یک از اعضای خونواده  ، آیفون تصویری دوکاره هم آیفون هم تلفن منزل ، یخچال پر با  قاب عکس هایی که بعضی هاش آلبوم خونوادگی بعضی هاش هم نقاشی