2777
2789
عنوان

میشه بگید چیکار کنم با مادرشوهرم

885 بازدید | 90 پست

سلام . خلاصه بگم بهتون با تموم خوبی هایی که در حق مادرشوهرم و خواهرشوهرام کردن از اونجایی که خیلی حسود و عقده ای تشریف داشتن همیشه سعی در خراب کردن رابطه من با بقیه داشت علنا هم میگفت دیگه این آخریا شورشو درآورده بود مادرشوهرم هم زن بدی نیست و به من بدی نکرده ولی این آخر دعوای خیلی شدیدی بین من و خواهرشوهرم شد و مادرش هم ازش شدیدا به ناحق دفاع میکرد خواهرشوهرم مثل زامبی حمله میکرد به من که شوهرم اومد خیلی از من دفاع کرد و مجبور شد باهاشون دعوا کنه  بعد از اونم طلبکار شدن و قیافه گرفتن حالا مادرشوهرم رفته بیمارستان عمل کرده الان شوهرم میگه من نمیخوام برم . به نظرتون رفتن دیدنش درسته یا نه ؟  

مادرش نرفتنش نادرست

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم که فردای روز دعوا خواهرهای دیگه اش رو هم جمع کرده بود بر علیه من . کلا آدم خیلی بیماریه . و چون دید پدرشوهرم و برادرشوهرام از من دفاع میکنند خیلی حالش بد شده بود الان با خواهراش و بچه های خواهرش تیم تشکیل داده 

اقا کاری ب استارتر ندارم 

ولی چرا اکثرا مشکل دارن با خانواده شوهر؟😐

مگه میشه همیشه خانواده شوهر بد باشن اخه؟😐

تازه اونیم ک شوهرش باهاش خوبه و همه چی داره تاپیک میزنه اعصابمو خورد میکنن چرا نمیان دیدنم😐

کسیم ک میرن دیدنش میگه چرا انقد میان😐

چرا نمیتونید بااینجور مسائل ب راحتی کنار بیاید واقعا🙁

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

مادر همسرته، اگر میخوای حرمت مادر خودت حفظ بشه حتما دیدن مادرشوهرت برو، منتها دیگه روابطتو با خواهرشوهرت محدود کن 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺