2777
2789
عنوان

میشه بگید چیکار کنم با مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 90 پست
اینم بگم که فردای روز دعوا خواهرهای دیگه اش رو هم جمع کرده بود بر علیه من . کلا آدم خیلی بیماریه . و ...

تیم😐😐😐😐😐علیه تو😐😐😐 یا خدا اینا ادم نیستن

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینجا 

اونایی که از خواهرشو ن بد دیدن از دید خودشون بهت میگن

اونایی که از عروسشون بد دیدن هم از دید خودشون میگن

مادر شوهرا از دید خودشون میگن

و.....

اینجا خیلی بحث مادر و خواهر شوهر بشه نمیتونی جواب درست بگیری

عزیزم هرچقدرم بد باشن شما نمیتونی بین شوهرت و مادرش جدایی بندازی.خودتو جای اون بذار ببین میتونی قبول کنی پسرت تورو به خطر خانومش رها کنه؟معلومه که باید بره دیدنش و قدردان زحماتی که براش کشیده باشه

به نظرم وظیفه داره بره مادرشو ببینه 

عزیزم شما هم خودتون در آینده ممکنه مادر شوهر بشین 

خوشتون میاد بچتون بخاطر کینه کدورت قید خانواده رو بزنه .خودت میگی مادرشوهرت خانم خوبیه 

اینم بگم انتظار نداشته باش مادرشوهرت پشت بچه خودشو خالی کنه .

سیاست داشته باش بزار اونا بفهمن اشتبا از خودشون بوده

اینم بگم که فردای روز دعوا خواهرهای دیگه اش رو هم جمع کرده بود بر علیه من . کلا آدم خیلی بیماریه . و ...

اگه بری اونجا که سبکت می کنند ببین شوهرت چی می گه  اگه اون نظرش رفتنه که برو وگرنه نه اصرار بی خود نکن!!!

منم اشتباه تو رو کردم برای سالگرد پدرشوعرم رفتم که یعنی احترام گذاشته باشم و آشتی کنم بعد جلوی همه فامیل انقدر سبکم کردن!!  تا چند هفته انقدر حالم بد بود که این چه کاری بود کردم!!!

الان خوندم 

دنیا دوروزه 

شما برو ببینش همراه باشوهرت اجازه نده بگن زنش نمیزاره بیاد..

بازم شما خوبی کن

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
اقا کاری ب استارتر ندارم  ولی چرا اکثرا مشکل دارن با خانواده شوهر؟😐 مگه میشه همیشه خانواده ش ...

عزیزم من ۱۰ ساله ازدواج کردم و خیلی تحمل کردم به حدی که مادرشوهرم میگفت تو رو از دخترام بیشتر دوست دارم . ولی وقتی یه خواهرشوهر حسود و عقده ای داشته باشی میتونه دنیاتو زیر و رو کنه چون به هر حال مشاور ارشد مادرشه

پدرشوهرت و شوهرت ازت دفاع کرده کافیه اگه نزی حرف پشتت زیاده و تربیت خانواده اتو می بری زیر سوال با شوهرت برو چون نری تنها گیرش میارن پشتت بدو بیرا و غیبت یه کم کمپوت و میوه بخرین برین دو دقیقه عیادت بیایین زشته به هرحال اونم مادره خدا رو خوش ننیاد ولی رفت امد ات رو کم کن کلا

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

خودتو بزرگ کن 

برو 

اونا شرمنده میشن

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.