2777
2789

نه نداره. 

شوهرم منو به خاطر موقعیت شغلی و شاغل بودن انتخاب کرد. زورش میاد پول بده و تا حالا یه ریال برام هزینه نکرده. 

کلا اگه می تونی سرکار نرو. زنی که سر کار میره برای کسی ارزش نداره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نداره.  شوهرم منو به خاطر موقعیت شغلی و شاغل بودن انتخاب کرد. زورش میاد پول بده و تا حالا ی ...

زنی که سر کار میره برای کسی ارزش نداره؟؟؟؟ 

همیشه مشت نمونه خروار نیست ها

نه نداره.  شوهرم منو به خاطر موقعیت شغلی و شاغل بودن انتخاب کرد. زورش میاد پول بده و تا حالا ی ...

عزیزم همه که اینجوری نیستن

من شاغلم

کلی خانم شاغل دور و برم هست

خیلی هامون مشکل شما رو نداریم

این به شخصیت و نگرش مرد بستگی داره

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧

این حرفا چیه. مشکل از همسر شماست. من و همسرم هر دو کار می کنین و درامدمون تقریبا مثل همه. بدون مشورت هم هیچ تصمیمی نگیریم و همه مسیولیت های خونه نصف نصفه

ادم های امروزی و تحصیل کرده خب یکی شبیه خودشون میخواد که درستشم همینه

متاسفانه پسرا یکی میخوان که با کمکش زودتر خونه و ماشین خوب بخرن ....دیدم ادمایی که معیار اولشون کار کردن خانومه......

این که خانوم کار کنه تو جامعه باشه مشترکا زندگی بسازن خیلی خوبه ولی اینکه معیار مرد شاغل بودن در وحله اول باشه جالب نیست

استارتر ربطی نداره همه چی به شخصیت طرفت برمیگرده 

ب هرحال تو شرایط امروزی منطقیه ک یه نفر به تنهایی نمیتونه یه زندگی عالی بسازه زندگی کارکردن مرد و خوردن زن نیس که  

شاغل بودن خوبه اما بشرطی ک خرجیتو شوهزت بده خیلیا از مردا دیگه پول نمیدن میگن خودت حقوق داری از همون اول عادتشون بدین ب خرجی دادن

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
زنی که سر کار میره برای کسی ارزش نداره؟؟؟؟  همیشه مشت نمونه خروار نیست ها

تا دیدم همین بوده. 

به نظرم زن اگه میخاد شاغل هم باشه فقط معلم باشه. که بیارزه.

ساعت کار طولانی بعد هم بایدبیایی خونه کار کنی و آشپزی و .... زن فرسوده و شکسته و پیر میشه. در قبال حداقل حقوق.

بهتره زن اگه کار میکنه فقط معلم باشه. یا یه شغل خیلی پردرآمد. 

ولی باز هم زنی که درآمد داره برای شوهر ارزشی نداره.

کلا زنی که خرج نداره ارج نداره.

زنی که سر کار میره برای کسی ارزش نداره؟؟؟؟  همیشه مشت نمونه خروار نیست ها

ادم تا ادم متفاوته ولی در کل باید زن شاغل هوشیارتر باشه چون خسیس زیاد میاد خواستگاری ادم،اینو به کرات تجربه کردم