2777
2789
عنوان

دختر شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 2527 بازدید | 59 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هم مثل شما بودم. من و همسرم کار می کردیم و درآمد مون مثل هم و شوهرم منو می پرسیتید و کار خونه هم ...

ای بابا، متاسفم واقعا. من بعد از تولد دخترم چند ماهی تصمیم گرفتم خونه بمونم و همسرم کاملا حمایت کرد از تصمیمم. بعدم برگشتم سرکار. برا اونم ساده نبود چون کلی قسط داریم و اون زندگی ای که دوست داریم با درامد یه نفر تامین نمیشه. ولی من از اینکه شوهرم به حمایت مالی من وابسته باشه و نقش من تو اقتصاد خونه به اندازه اون باشه احساس خوبی دارم. 

ای بابا، متاسفم واقعا. من بعد از تولد دخترم چند ماهی تصمیم گرفتم خونه بمونم و همسرم کاملا حمایت کرد ...

نه این جا کار وظیفه مرده ،اگه اینطوره پس باید دیه و ارث و حق طلاقو همه چی هم واسه زن ومرد مث اروپا باشه ومرد حق چهار تا زن گرفتن نداشته باشه

آدم مستقل باشه بهتر از اینه هی دستش جلوی شوهرش دراز باشه برای چندرغاز.... بعضی ها یا نمیدن یا کم میدن 

ولی اگه خانوم کار کنه میتونه پولش رو برای خودش نگه داره حداقل بخشی عظیمش رو 

اینقدر هم اویزوون مردش نیست برای هر خریدی هزار بار گوشزد کنه 

خیلی از خانما هستن چون پشتوانه ندارن وضعیت مالی مستقل ندارن از سر اجبار  با شوهراشون موندن

اینکه آدم بتونه مستقل باشه از هر نظری برای خانوم ها خوبه...

من خودم کار پاره وقت دوست دارم که هم اذیت نشم و هم اینکه دستم توی جیب خودم باشه 

خیلی از خانما هستن چون پشتوانه ندارن وضعیت مالی مستقل ندارن از سر اجبار  با شوهراشون موندن ...

ولی زن کارای دیگه هم داره خب،آره طلاق دیدم زنای شاغلک دوباره میبرنو ازدواج میکنن ولی خونه دار خوشبخت تر از همه دیدم

آدم مستقل باشه بهتر از اینه هی دستش جلوی شوهرش دراز باشه برای چندرغاز.... بعضی ها یا نمیدن یا کم مید ...

ببخشین پس وظیفه مرد چیه ؟زن میتونه خونه دار باشه مرد بجاش دو تا کار کنه

عزیزم همه که اینجوری نیستن من شاغلم کلی خانم شاغل دور و برم هست خیلی هامون مشکل شما رو نداریم ای ...

اتفاقن اکثر شاغلا بخدا این مشکلو دارن حتی تو خانواده ما

استارتر ربطی نداره همه چی به شخصیت طرفت برمیگرده  ب هرحال تو شرایط امروزی منطقیه ک یه نفر به ت ...

از نطر اسلام هست زن هم کارای خونه رو میکنه وکلاس میره وبه خودش میرسه

من اول كار ميكردم شوهرم پول خودشو خرج ميكرد ميومد رو حقوق منم حساب ميكرد ،منم بعد عروسيم ديگه نرفتم سر كار ،گفتم نميرم ،بايد صبح تا عصر ميرفتم جون ميكندم پولمو تقديم آقا ميكردم