2777
2789
عنوان

دختر شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 2527 بازدید | 59 پست
نگفتم اذیت. ولی کلا مرد برای زن یه هزینه ای کنه. نگفتم خرج تراشی.  گفتم خرج . روزمرگی. بعد ا ...

زنی ک خودش درآمد داره نیازی نیس برای خرج روزمره از شوهرش پول بگیره پس پولش رو میخاد چی کار کمه واقعا

آن شا.. ب آرزوت میرسی 

من وقتی ازدواج کردم دانشجو بودم بعد از فارغ التحصیلی رفتم سرکار رفتار همسرم اصلا تغییر نکرده همیش ...

چون به ندرت پول خواستی رفتارش تغییر نکرده.

بعد هعم بعد از دانشجویی سرکار رفتی که به نفعش بوده.

الان نرو سرکار چند ماه بعد ببین چه هیولایی می بینی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چقدر هم کار خونه تقسیم بشه. بیشتر وظایف خونه به عهده زن خونه است.  هر چقدر هم مساوی تقسیم ب ...

یعنی چی؟ خوب وقتی تقسیم کار اتفاق افتاده دیگه مفهومی نداره بگیم که بیشتر کارها با خانمه!

توی دوران بارداری و شیردهی و پریودی هم وظیفه مرد هست که شرایط خانمش رو درک کنه و بیشتر از قبل مسئولیت به عهده بگیره و کمک کنه

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
زنی ک خودش درآمد داره نیازی نیس برای خرج روزمره از شوهرش پول بگیره پس پولش رو میخاد چی کار کمه واقعا ...

نیاز نداره. اما وظیفه مرد که هست. بعد هم شاید یه روزی یه طوری شد زن نتونست سرکار بره. 

بگذریم.

چون به ندرت پول خواستی رفتارش تغییر نکرده. بعد هعم بعد از دانشجویی سرکار رفتی که به نفعش بوده. الا ...

😂😂😂

عزیزم همه ادم ها مثل هم نیستن

من سال هاست دارم با همسرم زندگی میکنم

بهتر از هرکسی میشناسمش

چند بار که در مورد ادامه تحصیلم صحبت کردم و گفتم دوست دارم کارم رو بذارم کنار و برم سراغ رشته‌ی مورد علاقه‌ام، خیلی استقبال کرد و تشویقم کرد

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
یعنی چی؟ خوب وقتی تقسیم کار اتفاق افتاده دیگه مفهومی نداره بگیم که بیشتر کارها با خانمه! توی دوران ...

مفهوم داره.

اول اینکه شوهر هم زیاد درک نمیکنه.

بعد سرکار که درک نداره امروز پریودی استخونت تیر میکشه یا دل درد داری . یا چیزی . خیلی فشار میاد. اما مرد که پریودی نداره.

ما هردو باهم پس انداز میکنیم من یه پس انداز یواشکی دارم که همون رو هم برای سورپرایز کردن همسرم ...

من اینو قبول دارم، اینجوری دیگه هی دعوای پول من پول تو پیش نمیاد،ولی به شرطی که مرد تو کار خونه واقعا کمک حال باشه بعدم ادم باشعوری باشه، بعدم هرچی خریدین نصف نصف سندبزنین

😂😂😂 عزیزم همه ادم ها مثل هم نیستن من سال هاست دارم با همسرم زندگی میکنم بهتر از هرکسی میشناسمش ...

بله همه مثل هم نیستن.

ولی یکی از معیارهای مردها برای انتخاب همسر شاغل تعدیل هزینه هاست.

مفهوم داره. اول اینکه شوهر هم زیاد درک نمیکنه. بعد سرکار که درک نداره امروز پریودی استخونت تیر میک ...

روزهای پریودی رو مرخصی بگیر

من ند بار حالم بد شد

رفتم دکتر بهم مسکن و سرم زدن، مرخصی استعلاجی هم بهم دادن

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
من اینو قبول دارم، اینجوری دیگه هی دعوای پول من پول تو پیش نمیاد،ولی به شرطی که مرد تو کار خونه واقع ...

ما دقیقا همین کار رو میکنیم

هرچی خریدم حتی قبل از اشتغال من، نصف نصف سند زدیم

کارهای خونه هم اینجوری نیست که به عهده من باشه، باهم انجام میدیم، اگه همسرم وقت نداشته باشه و سرش شلوغ باشه، کارگر میگیریم

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
بله همه مثل هم نیستن. ولی یکی از معیارهای مردها برای انتخاب همسر شاغل تعدیل هزینه هاست.

ممکنه باشه

که به نظرم باز هم بد نیست

من اگه مرد بودم، حتی اگر وضع مالیم عالی بود و نیازی نداشتم، باز هم ترجیح میدادم با زن شاغل ازدواج کنم

خانم های شاغل شخصیت اجتماعی مستقل و پویایی خاص خودشون رو دارن که به نظر من خیلی مهم و جذابه

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
روزهای پریودی رو مرخصی بگیر من ند بار حالم بد شد رفتم دکتر بهم مسکن و سرم زدن، مرخصی استعلاجی هم ب ...

همه سرکارها که مثل هم نیستن. اینجا خیلی بد مرخصی میدن. و قتی هم مرخصی هستی انقدر به موبایل زنگ میزنن که بری سرکار راحت تری

ممکنه باشه که به نظرم باز هم بد نیست من اگه مرد بودم، حتی اگر وضع مالیم عالی بود و نیازی نداش ...

بله کسی که شوهرش وضع مالی عالی داره برای موقعیت اجتماعی میره سرکار. حق با شماست.