2777
2789
عنوان

دختر شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 2527 بازدید | 59 پست
شاغل بودن خوبه اما بشرطی ک خرجیتو شوهزت بده خیلیا از مردا دیگه پول نمیدن میگن خودت حقوق داری از همون ...

وقتی ادم خودش کار میکنه و درامد داره، چرا باید خرجی بخواد؟!

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم همه که اینجوری نیستن من شاغلم کلی خانم شاغل دور و برم هست خیلی هامون مشکل شما رو نداریم ای ...

شاید داری انکار میکنی.

همین زنهای شاغل دور و بر من هم پر هستن. کلا اگه امروز تصمیم بگیری که سرکار نری رفتار شوهرت به طور فاحش تغییر می کنه.

تا دیدم همین بوده.  به نظرم زن اگه میخاد شاغل هم باشه فقط معلم باشه. که بیارزه. ساعت کار طولا ...

اما به نظر من زن ها هم مثل مردها حق انتخاب شغلشون رو بر اساس خصوصیات شخصیتی و توانایی ها و استعدادهاشون رو دارن

وقتی هم ک خانم بیرون کار میکنه متقابلا کارهای خونه هم نصف میشه

ب نظرم زنی که خرج بیخود بتراشه و دنبال اذیت کردن شریک زندگیش باشه ارجی نداره

وقتی ادم خودش کار میکنه و درامد داره، چرا باید خرجی بخواد؟!

فک کن دیگه هرکاری ک بخوای بکنی فقط از درامد خودت باشه پس چی پس انداز کنی اصولا خانوما بیشتر واسه پس انداز واسه خودشون میرن سرکار تا پشتوانه داشته باشن

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
تا دیدم همین بوده.  به نظرم زن اگه میخاد شاغل هم باشه فقط معلم باشه. که بیارزه. ساعت کار طولا ...

عزیزم شما چند تا موضوع رو باهم قاطی کردین

زن شاغل وقتی خیته و فرسوده میشه که کارهای خونه و اشپزی و... هم به عهده خودش باشه

در قورتی که توی یه زندگی متعادل، وقتی زن و شوهر هر دو کار میکنن، کارهای خونه و اشپزی و مراقبت از فرزند هم بین زن و شوهر نقسیم میشه

ضمن اینکه هرجا لازم باشه از کارگر و پرستار کودک هم کمک میگیرن

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
این حرفا چیه. مشکل از همسر شماست. من و همسرم هر دو کار می کنین و درامدمون تقریبا مثل همه. بدون مشورت ...

من هم مثل شما بودم. من و همسرم کار می کردیم و درآمد مون مثل هم و شوهرم منو می پرسیتید و کار خونه هم با هم انجاام می دادیم .

اما یجوری شد کارمو از دست دادم. اون چهره اصلی رو نشون میدن. 

انشاله این چهره اصلی برات نشون داده نشه.

ادم تا ادم متفاوته ولی در کل باید زن شاغل هوشیارتر باشه چون خسیس زیاد میاد خواستگاری ادم،اینو به کرا ...

من نگفتم هوشیار نباشه فقط گفتم شاغل بودن و نبودنش ربطی به ارزش و احترامش نداره 

شوهر من وقتی اومد خواستگاری گفت زن شاغل نمیخوام .بعد چند سال پشیمون شده میگه زن خوبه شاغل باشه ،البته از رو دست برادرش دیده .

حالا فعلا که هر دوتامون بیکاریم .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
شاید داری انکار میکنی. همین زنهای شاغل دور و بر من هم پر هستن. کلا اگه امروز تصمیم بگیری که سرکار ن ...

من وقتی ازدواج کردم دانشجو بودم

بعد از فارغ التحصیلی رفتم سرکار

رفتار همسرم اصلا تغییر نکرده

همیشه برام احترام قائل بوده و هست

از نظر مالی هم خساست نداره، هروقت پول بخوام دریغ نمیکنه (هرچند من از وقتی خودم درامد دارم خیلی به ندرت پول خواستم) و هرار گاهی هم بدون اینکه بگم خودش به کارتم پول میریزه

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
اما به نظر من زن ها هم مثل مردها حق انتخاب شغلشون رو بر اساس خصوصیات شخصیتی و توانایی ها و استعدادها ...

نگفتم اذیت. ولی کلا مرد برای زن یه هزینه ای کنه.

نگفتم خرج تراشی. 

گفتم خرج . روزمرگی.

بعد انتخاب شغل هم زیاد براساس شخصیت اینها نیست. وضع کار خرابه. آرزو دارم معلم باشم . یا شغل پاره وقت . اما شرایطش رو ندارم . نشد. 

عزیزم شما چند تا موضوع رو باهم قاطی کردین زن شاغل وقتی خیته و فرسوده میشه که کارهای خونه و اشپزی و. ...

هر چقدر هم کار خونه تقسیم بشه. بیشتر وظایف خونه به عهده زن خونه است. 

هر چقدر هم مساوی تقسیم بشه. قدرت بدنی زن با مرد فرق داره.

بعد هم مردها زایمان و شیردهی و پریوئدی و ... ندارن. 

فک کن دیگه هرکاری ک بخوای بکنی فقط از درامد خودت باشه پس چی پس انداز کنی اصولا خانوما بیشتر واسه پس ...

ما هردو باهم پس انداز میکنیم

من یه پس انداز یواشکی دارم که همون رو هم برای سورپرایز کردن همسرم و جشن و هدیه استفاده میکنم

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧