2821
2789
عنوان

زندگی عجیب من ...

1010 بازدید | 51 پست

از بچگی هیچیم درست درمون نبود ...توی خانواده یه چیزی کم بود ...پول بود ،پدر بود ،مادر بود خونه ماشین بود ولی محبت و عشق نبود ...

از بچگی وسط کش مکش قهر و اشتی و دعوا بزرگ شدم ...

تنها آرزوم این بود خودم توی زندگیم عشقو تجربه کنم ...

وقتی عاشقم شد من همش ۱۸ سالم بود ....تا ۲۰ سالم بشه تلاش کرد قانعم کنه که دوسم داره ...

وقتی عقد کردیم من اخرای ۲۰ بودم و وقتی ۲۱ شدم سه روز بود که عقد کردیم...

عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون‌ چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که تو‌بمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....

دوسم داشت؟یا براش هدف بودم ؟

۹ ماه بعد عقدمون همه چی بهم خورد ،من زنش بودم ولی نتونست بین من و مادرش تعادل درست کنه و‌نگهم داره...

رفت که رفت ....😭داغون شدم ،بخاطرش خیلی جنگیده بودم خیلیییییییییی...وقتی رفت حس کردم مردم ،حس کردم نمیتونم بلند شم دیگه ...

دادگاهارو با پارتی بازی جلو عقب میکنه ،میاد نمیاد ...

طلاقم نمیده هیچ ،۱ سال و نیمم هست خودش و خانوادش حتی نگفتن مردی ؟زنده ایی؟اصلا مگه عروس ما بودی؟؟؟

اون مرد به ظاهر عاشق اصلا یادش نمیاد زنی داشته ...

الان ۲۳ سالمه ولی درد دارم ،اروم نشدم حتی پیش روانشناسم رفتم ...

کم کم موهام هی داره سفید میشه ...دونه دونه ...

یکسال و نیمه یه شب راحت نخوابیدم هرشب کابوس و درد ...😭

چرا سهم همه ما از زندگی یکی نیست؟؟؟؟چرا ؟؟

من ازش هیچییی نخواستم، نه پول نه ماشین هیچیییی فقط عشق خواستم ...

چرا نشد؟خدا منو میبینه. ؟؟؟صدامو میشنوه ؟؟

چرا انقدر درد میکشم سختی میکشم؟هسچییی از زندگیم نفهمیدم 😔😔😔😭خسته شدم ...

نه میمیرم نه میتونم ادامه بدم ...

ببخشید باید مینوشتم باید ...همه حرفام نیست ولی جاییو نداشتم گفتم اینجا بنویسم😔😔

عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون‌ چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که تو‌بمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وکیل خوب بگیر این روزا حال دل خیلیا خوب نیس

گرفتم دوست پدرمه ...هرچقدر میره میگن پرونده نیست ...هرچی شکایت بدو بدو صدامون هیچ جا نمیرسه😭

الهی بمیرم😥😥

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

واااا بدرک ک رفته . پاشو خودت زندگیتو بساز فعلا با دوستات در اینده ک طلاق گرفتین با مرد جدید 

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

ننگ بر همچین نرهایی👊👊👊

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
الهی عزیزم خب توافقی طلاق بگیر که زودتر راحت شی

بیاد بگه والا جدا میشم خانوادم گذاشتنم تو فشار میگن اون باید پا پیش بذاره برای طلاق توافقی

گرفتم دوست پدرمه ...هرچقدر میره میگن پرونده نیست ...هرچی شکایت بدو بدو صدامون هیچ جا نمیرسه😭

چه مرگشه چی میخواد ازت؟

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
ننگ بر همچین نرهایی👊👊👊

😭😭

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز