سلام دوستان من سی سالمه دیسک کمر و گردن دارم، الان دیسک کمرم خیلی بهتر اما گردنم اذیتم میکنه بیشترم به خاطر اینکه از دیسک سرم درد میگیره عذاب میکشم ، چیکار کنم بهتر بشم،؟ ضمنا من کارم خیلی زیاده هم درس میخونم هم دو تا بچه دارم هم کار میکنم، زندگیم به خاطر این درد لنگ شده، حتی نمیتونم سرم رو خم کنم و مطالعه کنم، اگه راهی رفتید و فایده داشته خدا خیرتون بده به منم بگید لطفا
ببین من چند ماهه پشت سرم درد میکنه، فکر میکردم میگرنه، و گاهی دست درد شدید میگیرم
عزیزم منم پشت سرم یعنی بالای گردنم حالت ضربانی شدید درد میکنه،ورزش سنگین هم انجام دادم و اجسام سنگین بلندکردم،دکتر رفتم گفت دیسک گردنه،توام این علامت رو داشتی؟
به نظره من وحشتناک ترین درد دیسک گردن ادم داغون میشه نمیتونه هیچ کاری کنه من مدتها داشتمش تا این که رفتم پیش دکتر اریانیکه کلینیک درد داره خیابون مطهری خیابان جم تهران هستش مطب شوت
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام ، منم حدود یک ماه هست که علایم دیسک گردن رو دارم. متاسفانه دکترها بجای روحیه دهی از زندگی ناامیدت میکنن و سریع میگن عمل، حتی به سن طرف هم نگاه نمیکنند ، خواهرم و مادرم هم دیسک گردن داشتن با مراعات و فیزیوتراپی بهترن . من خیلی احساس افسردگی میکنم ،زندگی برام تلخ شده ، برای هم دعا کنیم.
بدن ما خانم ها خیلی حساس تر از اون چیزیه که هست، به همدیگه توصیه کنیم زیاد خم نشن.
عزیزم میشه بگی دقیق کجا درد داره من تقریبا پشت بالا معدمه یه وجب زیر کردنم تقریبا اونجا دیسک مهره سی ...
دیسک من بین دو کتفم هست دقیق پشت قلب تو نت بزن شماره مهره ها هست متوجه میشی شما هم احتمالا اون حدوداست اما تا ام ار ای ندی نمیشه گفت چون دردش به دست میخوره به پایین کتف هم میخوره تو خود کتف هم دردش احساس میشه باید مطمئن شی که دیسک هست
به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمعهای تولدتو فوت میکردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین میکنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و میبره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت میمونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمیشی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
اصلا جواب نمیده چون یه مایع بین دیسک هست که میزنه بیرون چطور با ورزش خوب میشه من که کمی بهش فشار بیارم درد میگیره
به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمعهای تولدتو فوت میکردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین میکنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و میبره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت میمونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمیشی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹